Πάρε βαθιά ανάσα και δες τους κοιλιακούς της Μαρίας Ηλιάκη

Πάρε βαθιά ανάσα και δες τους κοιλιακούς της Μαρίας Ηλιάκη

Απίστευτο σώμα έτσι;

Την καλύτερη φάση της ζωής της διανύει τους τελευταίους μήνες η Μαρία Ηλιάκη, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν μπορείς να αμφισβητήσεις. Το 2019 είναι χρονιά της κι εμείς χαιρόμαστε απίστευτα για εκείνη, γιατί είναι πολύ ευτυχισμένη και αυτό δεν κρύβεται. Τους τελευταίους μήνες μάλιστα όλα πάνε τέλεια και στην προσωπική της ζωή, και αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό.

Η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε πριν από μία εβδομάδα από τις διακοπές της και η επανένταξη της στην καθημερινότητα της έπεσε κάπως βαριά είναι η αλήθεια. Μέσα από το account μάλιστα είχε κάνει έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους για λίγο καλοκαίρι και λίγα μπάνια ακόμη.

Και μιας και αναφερθήκαμε στα μπάνια –που κι εσύ σίγουρα ακόμη κάνεις- έχεις μήπως δει τελευταία τους κοιλιακούς της Μαρίας; Η παρουσιάστρια έχει απίστευτο σώμα, και μέσα από ένα βίντεο είδαμε πως έχει και άψογους κοιλιακούς. Κάπως έτσι λοιπόν, βλέποντας το στόρι της αφήσαμε το παγωτό που τρώγαμε και πήραμε τηλέφωνο να ανανεώσουμε τη συνδρομή μας στο γυμναστήριο.

Αν ακόμη δεν έχεις δει το βίντεο, σταμάτα ότι κάνεις, πάτα το play παρακάτω και απόλαυσέ την.