«Η Meghan Markle είναι γρουσούζα». Ποιος κατηγόρησε τη δούκισσα του Sussex;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Η Meghan Markle είναι γρουσούζα». Ποιος κατηγόρησε τη δούκισσα του Sussex;

Πιστεύεις πως είναι όντως;

Η Meghan Markle ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για δύο μέρες, προκειμένου να παρακολουθήσει τη φίλη της Serena Williams στον τελικό του US Open, όμως το ταξίδι αυτό δεν της βγήκε σε καλό. Μπορεί η δούκισσα του Sussex να ήταν πιο όμορφη και πιο ανανεωμένη από κάθε άλλη φορά στη νέα της αυτή εμφάνιση, όμως τα αρνητικά σχόλια και το κράξιμο έπεσαν βροχή.

Κάτι που φυσικά εμείς θεωρήσαμε λίγο άδικο για εκείνη. Η Meghan Markle πέταξε για Νέα Υόρκη την τελευταία στιγμή –με εμπορική πτήση, που σημαίνει πως ένα τέτοιο εισιτήριο σε διακεκριμένη θέση από Αγγλία προς Αμερική κοστίζει τουλάχιστον 6χιλιάδες λίρες- αφήνοντας όμως τον Harry και τον μικρό Archie Harrison Mountbatten Windsor πίσω στην Αγγλία.

Και αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που η Meghan κατηγορήθηκε. Όμως οι κακές γλώσσες δεν σταμάτησαν εκεί, αφού υπήρχαν και κάποιοι που την κατηγόρησαν και τη χαρακτήρισαν γρουσούζα, αφού για τρίτη φορά που παρακολούθησε την φίλη της Serena Williams σε τελικό τένις εκείνη έχασε.

Meghan Markle America1

Οι fans του αθλήματος θεώρησαν πως φέρνει κακή τύχη στην Serena και αυτό αποδείχθηκε τόσο το βράδυ του Σαββάτου που εκείνη απέτυχε να πάρει τη νίκη στο US Open, όσο και πριν από περίπου δύο μήνες μήνες στο Wimbledon, που παρευρέθηκε και στους δυο αγώνες της. Η Meghan ήταν το κέντρο της προσοχής στο γήπεδο εκείνο το βράδυ, η οποία μαζί με την μητέρα της Serena, Oracene Price, την παρακολουθούσαν να παίζει.

Εν τέλει και οι δύο απογοητεύτηκαν όταν η Serena έχασε με 6-3 και 7-5, από την Καναδή Bianca Andreescu.