Η Meghan Markle δεν πήγε μόνη της στη Νέα Υόρκη και αυτή είναι μάλλον η απόδειξη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle δεν πήγε μόνη  της στη Νέα Υόρκη και αυτή είναι μάλλον η απόδειξη

Η λεπτομέρεια από το ταξίδι της που δεν γνωρίζαμε

Πριν από μερικές ημέρες η Meghan Markle ταξίδεψε ως τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να δει από κοντά την φίλη της Serena Williams, να παίζει στον τελικό γυναικών του US Open. Και το ταξίδι της αυτό στάθηκε αφορμή για να πέσει για πολλοστή φορά άγριο κράξιμο προς το πρόσωπο της δούκισσας του Sussex.

Ο λόγος αυτή τη φορά σύμφωνα με το Twitter και τα σχόλια, ήταν το γεγονός πως άφησε μόνο του τον Archie Harrison και έφυγε μόνη της για την Νέα Υόρκη. Μια νέα πληροφορία όμως που ήρθε στο φως, μάλλον αποκαλύπτει πως η Meghan δεν πήγε μόνη της το ταξίδι αυτό. Και θα σου εξηγήσουμε γιατί το λέμε.

Στην εκπομπή της Δευτέρας η Ellen DeGeneres ξεκίνησε με έναν μονόλογο για τη συνάντησή τους με τους royals, τη δούκισσα του Sussex, τον πρίγκιπα Harry και τον Archie Harrison. Περιέγραψε το ζευγάρι ως «εκπληκτικό» «πολύ προσγειωμένο» και «το πιο χαριτωμένο ζευγάρι».

«Έχω δει να τους επιτίθενται και αυτό δεν είναι δίκαιο», πρόσθεσε η Ellen. Η παρουσιάστρια μάλιστα ανέφερε πως είδε τον μικρό Archie Harrison και πως είναι ένα πολύ γλυκό παιδάκι, ενώ ζωγράφισε κι ένα σκίτσο του, με το πώς τον είχε στο μυαλό της. Κι εμείς τώρα σε ρωτάμε, πού και πότε γνώρισε το ζευγάρι και τον γιο τους η Ellen; Μήπως λοιπόν δεν ταξίδεψε μόνη της η Meghan στη Νέα Υόρκη, αλλά είχε μαζί της και τον Archie και τον Harry;

Η επίσημη απάντηση έρχεται δια στόματος Ellen DeGeneres, η οποία εξήγησε στο κοινό της πως στις καλοκαιρινές της διακοπές πήγε στο Λονδίνο και πέρασε ένα απόγευμα με τον Harry, τη Meghan και τον γιο τους. Δες στη gallery που ακολουθεί και το σκίτσο του Archie.