GNTM: Το νοσταλγικό throwback post της Ροζάνας Κουτσούκου δεν είναι αυτό που περίμενες

GNTM: Το νοσταλγικό throwback post  της Ροζάνας Κουτσούκου δεν είναι αυτό που περίμενες

Τι ανέβασε η νεαρή κοπέλα;

Το Greece’s Next Top Model έχει κάνει δυναμικό comeback στις οθόνες μας, με τα δύο πρώτα επεισόδια να μην μας αφήνουν καθόλου παραπονεμένες. Όμορφα κορίτσια, κορίτσια με ωραία σώματα, αληθινά χαρακτηριστικά, και κορίτσια μαχήτριες της ζωής όπως η Λυδία Κατσανικάκη.

Πλέον ανυπομονούμε για το επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να δούμε τα επόμενα κορίτσια που εντυπωσίασαν τους κριτές και πήραν ένα εισιτήριο για το bootcamp. Τι έκαναν όμως τα περσινά κορίτσια του παιχνιδιού; Πως σχολίασαν την πρεμιέρα αυτή;

Η Μικαέλα Φωτιάδη μας έδωσε ήδη μέσω Instagram ποια κοπέλα στηρίζει, ενώ η Μέγκι Ντριο, είπε τη δική της άποψη. Ένα ακόμη κορίτσι όμως έκανε μια ανάρτηση για το GNTM, κάτι σαν throwback και το ανέβασε στο Instagram account της. Ο λόγος για τη Ροζάνα Κουτσούκου, η οποία έκανε ένα post που ίσως να μην περίμενες.

Η κοκκινομάλλα Μυκονιάτισσα με το υπέροχο χαμόγελο και τα γελαστά μάτια, έκανε ένα post με τον εαυτό της πριν από έναν χρόνο -κι έχει αλλάξει πολύ από τότε- από την ημέρα των οντισιόν γράφοντας στη λεζάντα: «Έναν χρόνο πριν. Εκεί που ξεκίνησαν όλα». Και για να είμαστε ειλικρινείς δεν το περιμέναμε. Περιμέναμε να δούμε κάποιο post με σχολιασμό για κάποιο από τα κορίτσια ή για τους κριτές, όμως εκείνη επέλεξε ένα δικό της throwback.



Δες το στη gallery που ακολουθεί.