Kim Kardashian: Πάρε βαθιά ανάσα και δες το αποκαλυπτικό μπλουζάκι που έβαλε σε συνέντευξή της

Kim Kardashian: Πάρε βαθιά ανάσα και δες το αποκαλυπτικό μπλουζάκι που έβαλε σε συνέντευξή της

Η Kim ανέβασε τη θερμοκρασία στο στούντιο

Αν μία celebrity είναι απόλυτα χαρακτηρισμένη από τον σέξι χαρακτήρα της, τότε αυτή είναι σίγουρα η Kim Kardashian. Η τηλεπερσόνα που έγινε γνωστή χάρη στο σόου της οικογένειας αλλά και χάρη στο ερωτικό βίντεο που κυκλοφόρησε στο Internet, κάνει συνεχώς τις πιο εκρηκτικές εμφανίσεις κι έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη για τους fans της στον συγκεκριμένο τομέα.

Κι εκεί που λες ότι με κάποιο της look το τερμάτισε, έρχεται το επόμενο που σε κάνει να μένεις με ανοιχτό το στόμα. Όπως ακριβώς έγινε με την πιο πρόσφατη εμφάνισή της, δηλαδή, σε τηλεοπτική εκπομπή της Αμερικής, όπου έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της.



Στις 11 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, η Kim ήταν καλεσμένη στο Tonight Show Starring Jimmy Fallon και φόρεσε για την περίσταση ένα μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε τις καμπύλες της με ένα βαθύ ντεκολτέ. Αυτό που πρόσεξαν πολλοί, όμως, ήταν ότι το συγκεκριμένο ρούχο, σε διάφορες φάσεις του φωτισμού, έκανε διαφάνειες στο μπούστο, μη αφήνοντας τίποτα στη φαντασία. Το θέαμα ήταν ακόμα πιο ορατό όταν η κάμερα έδειχνε τη σταρ από το πλάι.

Όσο και να μας συνηθίζει στις πιο καυτές εμφανίσεις, κάθε φορά βρίσκει τον τρόπο να μας εκπλήσσει με τις νέες της επιλογές.

Δες περισσότερες σέξι εμφανίσεις της στην gallery που ακολουθεί.