Britney Spears: Τα παράτησε όλα, και δεν φαντάζεσαι που πήγε μόνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Britney Spears: Τα παράτησε όλα, και δεν φαντάζεσαι που πήγε μόνη της

Δεν την επηρεάζει τίποτα

Την προηγούμενη εβδομάδα πληροφορηθήκαμε από τα ξένα Μέσα πως η Britney Spears σε συμφωνία με τον πρώην σύζυγός της, έδωσε τα δύο της παιδιά στον Kevin Federline, ο οποίος έχει τόσο τη νομική, όσο και τη φυσική κηδεμονία τους. Αυτό έγινε από ένα ατύχημα που συνέβη ανάμεσα στον πατέρα της τραγουδίστριας και τον έναν της γιο, με τον πατέρα της Jamie επίσης να μην είναι πια ο διαχειριστής της περιουσίας της.

Η 37χρονη pop star άφησε για λίγο πίσω της το οικογενειακό της δράμα και έφυγε για την Χαβάη, παρατώντας τα όλα πίσω της, κυριολεκτικά. Η Britney στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε έδειχνε υγιής και πολύ χαρούμενη. Και το κυριότερο δεν είχε κάποιον να την φροντίζει ή να την προσέχει.


https://www.instagram.com/p/B2TaRVHHx61

Η 37χρονη επέλεξε να φορέσει ένα κίτρινο μπικίνι για την εξόρμησή της αυτή, ενώ με την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά της σχεδόν δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε αμέσως. Αυτό που μας έκανε πάντως την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν πως δεν ήταν μαζί της ο σύντροφός της Sam Asghari, όπως συνήθως. Και προβληματιστήκαμε αρκετά, δεν θα σου το κρύψουμε.

Όσον αφορά στην οικογένειά της; Τη θέση του πατέρα της ως διαχειριστής της περιουσίας της πήρε η επί χρόνια βοηθός της, Jodi Montgomery.