Το παρατσούκλι της πριγκίπισσας Charlotte σου θυμίζει ξένη σειρά που λατρεύεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το παρατσούκλι της πριγκίπισσας Charlotte σου θυμίζει ξένη σειρά που λατρεύεις

Είναι η καλυτερότερη όλων

Μία εβδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που η πριγκίπισσα Charlotte ξεκίνησε το σχολείο στο Thomas Battersea μαζί με τον αδερφό της, και οι φωτογραφίες της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η 4χρονη κόρη του William και της Kate Middleton δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με την ιδέα του σχολείου, την πρώτη μέρα τουλάχιστον, όμως τώρα τόσες μέρες μετά ίσως να περνάει καλύτερα.

Κι ενώ ένα εικοσιτετράωρο μετά μάθαμε πως στο σχολείο της συστήνεται ως Charlotte Cambridge, η νεαρή πριγκίπισσα έχει κι ένα παρατσούκλι, το οποίο πραγματικά λατρέψαμε. Το παρατσούκλι της έχει βγει από το περιπετειώδες πνεύμα της, είναι και λίγο πειραχτήρι, οπότε θεωρούμε πως της ταιριάζει άψογα.

Μπορείς να μαντέψεις ποιο μπορεί να είναι αυτό; Πληροφορίες από το κοντινό περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας, αναφέρουν, πως η Charlotte στο σχολείο κυκλοφορεί με το παρατσούκλι «warrior princess». Και ξαφνικά βλέπουμε τη Ζήνα να περνάει μπροστά από τα μάτια μας. Υπέροχο έτσι;

Το παρατσούκλι αυτό το είχε η 4χρονη από τότε που ήταν στον παιδικό, όμως ελπίζουμε να το κουβαλάει ακόμη και σήμερα στο Thomas Battersea. Η royal reporter Katie Nicholl, ανέφερε στο Entertainment Tonight, πως το παρατσούκλι της κόλλησε, αφενός γιατί είναι πριγκίπισσα στην πραγματική της ζωή, αλλά και επειδή είναι πολύ δραστήρια και αγοροκόριτσο.