Το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο είναι μόλις 18 & οι κοιλιακοί της θα σε κάνουν να δακρύσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο είναι μόλις 18 & οι κοιλιακοί της θα σε κάνουν να δακρύσεις

Τι σώμα είναι αυτό

Το διάσημο μοντέλο έγινε γνωστό σε πολύ μικρή ηλικία, χάρη στην απίστευτη ομορφιά του προσώπου της, με τον κόσμο και τα media να της δίνουν τον τίτλο του πιο όμορφου κοριτσιού στον κόσμο. Σήμερα η ξανθιά καλλονή είναι μόλις 18 χρονών, όμως οι κοιλιακοί της θα σε κάνουν να δακρύσεις και να αναρωτηθείς αν θα έπρεπε όντως να είχες φάει εκείνη την κρέπα χθες το βράδυ.

Η Thylane Blondeau που έχει συνεργαστεί με πολλά brands και αρκετούς οίκους μόδας, απαθανατίστηκε σε τρυφερά τετ-α-τετ μέρα μεσημέρι με τον σύντροφό της, όμως δεν ήταν τα φιλιά τους αυτά που μας κέντρισαν την προσοχή.

Η 18χρονη ήταν ντυμένη πολύ casual, φορώντας ένα κοντό σορτς και crop top, το οποίο άφηνε ακάλυπτη και την περιοχή της κοιλιάς της. Και εκεί «τα είδαμε όλα». Η Thylane έχει σώμα που θα ζήλευε ακόμη και μοντέλο της Victoria’s Secret και η φωτογραφία που θα δεις στη gallery που ακολουθεί θα σε πείσει.

thylaneblondeau 62479579 756051771477086 7397641434641027597 n

Με τον σύντροφό της επισημοποίησε την σχέση της στο Instagram τον Ιανουάριο, και δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένη. Ο φακός τους απαθανάτισε σε έξοδο στο Los Angeles κι εμείς δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από την super επίπεδη κοιλιά της.

Δες τη στη gallery που ακολουθεί.



Με πληροφορίες από τη DailyMail