Ο Jon Hamm είναι 1εκ. χρονών

Ο Jon Hamm είναι 1εκ. χρονών

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς Mad Men είναι ρεαλιστής. Αλλά ένας ρεαλιστής με χιούμορ.

Μπορεί ως «Don Draper» να είναι ένας αδίστακτος διαφημιστής και ένας εξαιρετικά σοβαρός και σκυθρωπός άντρας, στη πραγματικότητα όμως, ο Jon Hamm είναι από τους πιο πνευματώδεις και οξυδερκείς ηθοποιούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Hollywood, με τεράστια αποθέματα χιούμορ που επιδεικνύει σε κάθε του εμφάνιση.

Πρόσφατα, ο Hamm μίλησε στο BBC για τα προβλήματα που προέκυψαν στη σειρά και καθυστέρησαν την έναρξη της επόμενης σεζόν, καθώς και για τις «μετοχές» του στη βιομηχανία του θεάματος.

Σχετικά με το «Mad Men», ο ηθοποιός είπε: «Δεν έφταιγε κανένας, στην πραγματικότητα. Όλα είχαν να κάνουν με το κανάλι και το στούντιο. Όταν τσακώνονται δισεκατομμυριούχοι, τείνει να κρατά περισσότερο διάστημα απ' όσο κρατά με τους κανονικούς ανθρώπους».

Όσο για την ηλικία του και την καριέρα του στο Hollywood, ο Hamm πρόσθεσε «Είμαι 1εκ. χρονών, σε χρόνια Hollywood. Είμαι 40, η οποία είναι μια γελοιωδώς μεγάλη ηλικία στο Hollywood. Εννοώ, για όνομα, δεν παίζω στο Twilight. Θα μπορούσα να παίζω τον παππού τους, ή κάτι τέτοιο».

Εμείς, από την άλλη, ακόμα κι αν ήταν 1εκ. χρονών, θα τον αγαπούσαμε το ίδιο.