Ξέρουμε ποιο είναι το μυστικό της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για άψογη σιλουέτα

Ξέρουμε ποιο είναι το μυστικό της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για άψογη σιλουέτα

Τι έκανε αυτήν τη φορά;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα από τα κορίτσια της ελληνικής showbiz που μας απασχολεί συχνά, και αυτό κυρίως λόγω των διαφορετικών τρόπων που βρίσκει κάθε φορά για να γυμναστεί. Την έχουμε δει να κάνει Kangoo, την έχουμε δει να κάνει και μποξ, εκτελώντας και τα δύο με απόλυτη επιτυχία. Το μυστικό της όμως μάλλον δεν είναι κάποιο από αυτά τα δύο.

Είναι ένα άλλο άθλημα, το οποίο έκανε ξανά μέσα στο καλοκαίρι και ίσως απλώς να μην το είχες παρατηρήσει ή να μην του είχες δώσει την σημασία που του έπρεπε. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι κορμάρα και αυτό μας το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές μέσα από το Instagram account της και τις super hot και sexy φωτογραφίες που ανεβάζει. Μέσα σε αυτές όμως βρίσκεται και το μυστικό της για άψογο κορμί, κι εμείς το ανακαλύψαμε.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άφησε για λίγο το Kangoo και το μποξ και επέστρεψε σε μία αγαπημένη της καλοκαιρινή συνήθεια. Μπορεί σήμερα ο καιρός βέβαια να μην ήταν τόσο καλοκαιρινός έτσι ώστε να τη βοηθάει ακόμη περισσότερο, όμως εκείνη έκανε μια χαρά το θαλάσσιο σκι της. Και δεν ήταν η πρώτη φορά.

Δες τη στα βίντεο που ακολουθούν.