O Brad Pitt στο GQ: Δηλώνει μοναχική γαζέλα και συνειδητοποιεί ότι μεγαλώνει (ωραία όμως)

O Brad Pitt στο GQ: Δηλώνει μοναχική γαζέλα και συνειδητοποιεί ότι μεγαλώνει (ωραία όμως)

Η πιο αληθινή συνέντευξη του star στο GQ

Αν μπορούσαμε να ανακηρύξουμε το κινηματογραφικό πρόσωπο των ημερών, σίγουρα αυτό θα ήταν ο Brad Pitt. Όχι ότι δεν είναι σταθερά τα τελευταία 30 χρόνια-αυτό το παρουσιαστικό είναι δύσκολο να αγνοηθεί-αλλά κατά γενική ομολογία, ο 55χρονος γόης διανύει την πιο ώριμη καλλιτεχνική του φάση, έχοντας ήδη ένα διαζύγιο στο ενεργητικό του και έχοντας αφήσει πίσω τις καταχρήσεις και τις σκοτεινές ημέρες του παρελθόντος.

Και τώρα το αγαπημένο μας αγόρι, με αφορμή το Once Upon a Time in Hollywood και το πολυαναμενόμενο Ad Astra, δίνει μία πολύ ειλικρινή και αληθινή συνέντευξη στο GQ η οποία συνοδεύεται από μία αριστουργηματική φωτογράφιση, όπου ο διάσημος ηθοποιός είναι όπως πάντα καλλονός.

«Τα τελευταία 15 χρόνια αναρωτιέμαι πάντα το ίδιο πράγμα όταν αναλαμβάνω έναν ρόλο: Τι μπορώ εγώ να του δώσω που δεν μπορεί κάποιος άλλος; Φροντίζω πάντα να βάζω το προσωπικό μου χιούμορ, τις εμπειρίες μου, τον πόνο που έχω βιώσει. Παρακολουθώ για παράδειγμα τον Christian Bale και τον Tom Hardy και σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να κάνω αυτό που κάνουν στους ρόλους τους. Αλλά όταν είμαι μπροστά στην πρόκληση, νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα».

brad pitt gq cover october 2019 07

Σε σχέση με την επιλογή ρόλων: «Συζητούσα τις προάλλες με τον Leo (DiCaprio) και καταλήξαμε στο ότι από ένα σημείο και μετά η επιλογή των ρόλων μας άλλαξε. Μάλιστα γύρω στο 2000 συνειδητοποίησα ότι κυνηγούσα ενδιαφέροντες ρόλους χωρίς όμως η ζωή μου να είναι εξίσου ενδιαφέρουσα» (έλα βρε Brad)…

Για τη διασημότητα: «Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια γι’ αυτό. Νιώθω σαν μία μοναχική γαζέλα με τις τίγρεις να είναι γύρω μου. Είναι οι στιγμές που χάνεις τη συγκέντρωσή σου και νιώθεις στοιχειωμένος.»

brad pitt gq cover october 2019 12

Ολόκληρη η συνέντευξη αλλά και οι φωτογραφίες στο GQ.