#4yearschallenge: Η Δούκισσα Νομικού και το post που μας αποκάλυψε τον ερχομό της κόρης της

#4yearschallenge: Η Δούκισσα Νομικού και το post που μας αποκάλυψε τον ερχομό της κόρης της

Είδες τι ανέβασε;

Στην τελική ευθεία έχει μπει η Δούκισσα Νομικού, η οποία από στιγμή σε στιγμή θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Η μικρή Αναστασία όπως μας αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες, ότι είναι το όνομα της κόρης της, σε λίγες ημέρες θα είναι στην αγκαλιά της μαμάς της, κι εκείνη δηλώνει απ’ ότι καταλάβαμε αρκετά προετοιμασμένη για την άφιξή της.

Το πώς μας το έδειξε με ένα post που έκανε πριν από μερικές ώρες στο Instagram account της, σε μορφή story. Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε ένα post που είχε κάνει πριν από τέσσερα χρόνια, τότε που ακόμη την βλέπαμε στην τηλεόραση και την απολαμβάναμε. Αυτό το throwback της βέβαια μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε κι ως ένα #4yearschallenge, συγκριτικά με το πώς ήταν πριν τέσσερα χρόνια η Δούκισσα, και πώς είναι σήμερα.

Το post της αυτό ήταν από το 2015, όταν και ετοίμαζε τα τηλεοπτικά project της, κι εμείς περιμέναμε να τη δούμε. Πώς όμως μας έδειξε την ανυπομονησία για την κόρη της; Μήπως συγκράτησες και επεξεργάστηκες τη λεζάντα που έγραψε; Αν όχι σου την παραθέτουμε εδώ και μπορείς και μόνη σου να αντιληφθείς το μέγεθος της αγωνίας της.

«Τότε ετοίμαζα με ανυπομονησία και χαρά νέα τηλεοπτικά projects. Σήμερα ετοιμάζω με ανυπομονησία και χαρά το δωμάτιο της κόρης μου, έχοντας τον Σάββα αγκαλιά», έγραψε η παρουσιάστρια.

Δες στη gallery τη φωτογραφία της.