Η ηθοποιός αποκάλυψε γιατί δεν μιλάει πια με τα παιδιά της: Η σκληρή αλήθεια που έκρυβε

Πατούλια Κατερίνα
Η ηθοποιός αποκάλυψε γιατί δεν μιλάει πια με τα παιδιά της: Η σκληρή αλήθεια που έκρυβε

«Τα παιδιά μου επέλεξαν την Σαϊεντολογία».

Η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε σε μια σπάνια συνέντευξη να μιλήσει για το τι έχει συμβεί και έχει απομα-κρυνθεί από τα παιδιά της.

Ο λόγος για την Nicole Kidman που μίλησε για την απόφασή των παιδιών της να την κάνουν ουσιαστικά πέρα. Η Kidman παντρεύτηκε το 1990 τον Tom Cruise και μαζί υιοθέτησαν την 26χρονη σήμερα Isabella και τον 24χρονο Connor, προτού πάρουν διαζύγιο το 2001.

Τα παιδιά επέλεξαν να μείνουν με τον πατέρα τους και η ίδια η Nicole αποκάλυψε τον ρόλο που έπαιξε η ίδια στη ζωή τους ως μητέρα, δείχνοντάς τους, τι πάει να πει αγάπη χωρίς όρια.



Μιλώντας στην εφημερίδα The Sun, η 52χρονη εξομολογείται την συγκλονιστική αλήθεια:

«Η μητρότητα είναι ταξίδι. Υπάρχουν στιγμές ύψους και βάθους, είτε έχεις υιοθετήσει παιδιά, είτε τα έχεις γεννήσει. Έκαναν την επιλογή τους να γίνουν σαϊεντολόγοι και είναι δουλειά μας να τους προσφέρουμε αγάπη χωρίς όριο. Κι εγώ ήμουν εκεί για να τους στηρίξω και να τους αγαπώ».

Η Kidman εξομολογείται πως και ο γάμος με τον Cruise ήταν κάτι τρελό:
«Ήμουν πολύ νέα. Κοιτάζω τώρα πίσω και λέω, ήμουν 27 και είχα ήδη δύο παιδιά και ήμουν ήδη παντρε-μένη για τέσσερα χρόνια. Αλλά αυτό ήθελα τότε».

Η υιοθετημένη κόρη της Kidman δεν ήθελε πάντως κανέναν από τους δύο γονείς της όταν παντρεύτηκε ενώ η Kidman απέκτησε δύο κόρες από τον γάμο της με τον Keith Urban, την 11χρονη Sunday Rose κι την 8χρονη Faith Margaret.

Μιλώντας για την ανατροφή των μικρότερων παιδιών της, η Kidman εξομολογείται: