«Λιώσαμε»: Η κίνηση του Harry στη Meghan Markle μας απέδειξε πόσο την λατρεύει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Λιώσαμε»: Η κίνηση του Harry στη Meghan Markle μας απέδειξε πόσο την λατρεύει

#Husbandgoals

Αν υπήρχε ένα hashtag με το οποίο θα μπορούσαμε να περιγράψουμε τον πρίγκιπα Harry, αυτό είναι σίγουρα το #husbandgoals. Γιατί κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει δίπλα της έναν άντρα σαν τον πρίγκιπα Harry. Ο δούκας του Sussex λατρεύει τη Meghan Markle και δεν χρειάζεται να μας το πει για να το καταλάβουμε, μία μόνο του κίνηση είναι αρκετή για να μας επιβεβαιώσει αυτό που ήδη ξέρουμε, αλλά και για να μας κάνει να «λιώσουμε».

Ο Harry, η Meghan και ο Archie Harrison, έφτασαν εχθές στην Αφρική και φυσικά το πιο γλυκό στιγμιότυπο ήταν ο Archie με το λευκό σκουφάκι του. Το tour του ζευγαριού ξεκίνησε από το Cape Town, όπου στο πρώτο τους engagement πήγαν χωρίς τον γιο τους. Και κάπου εδώ έχουμε να δηλώσουμε το εξής: το βραβείο του καλύτερου συζύγου βρήκε τον κάτοχό του και ναι καλά φαντάζεσαι αυτός είναι ο Harry.

Το royal ζεύγος έφτασε στην περιοχή Nyanga του Cape Town, με την Meghan να αλλάζει το total white σύνολο που φορούσε όταν έφτασε και να φορά ένα δετό φόρεμα, το οποίο από εκείνη την στιγμή έγινε sold out. Και κάπου εκεί ο Harry έκανε μια κίνηση που μας απέδειξε πως είναι full in love και νοιάζεται πολύ για την σύζυγό του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν εκεί η Meghan φάνηκε να έχει πρόβλημα με την κοτσίδα της, την οποία ο Harry φρόντισε να της φτιάξει για να μην την ενοχλεί. Και φυσικά αυτό καταγράφηκε σε βίντεο, και είναι το πιο γλυκό πράγμα που είδαμε μέχρι στιγμής.

Δες την επίσκεψή τους εδώ.