Παντρεύεται η Jennifer Lopez; Η δήλωση φωτιά που μας έβαλε σε σκέψεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Παντρεύεται η Jennifer Lopez; Η δήλωση φωτιά που μας έβαλε σε σκέψεις

Τι έχει συμβεί που δεν ξέρουμε;

Ήταν 10 Μαρτίου όταν η Jennifer Lopez ανέβασε στο Instagram account της μια σειρά από φωτογραφίες, από το απόγευμα των αρραβώνων της με τον Alex Rodriquez. Ο πρώην αθλητής της έκανε πρόταση γάμου και από τότε όλοι περιμένουμε ένα σημάδι για το πότε θα γίνει αυτός ο γάμος. Και η Jennifer Lopez μετά τον χαμό που προκάλεσε στο fashion show της Versace την Παρασκευή το βράδυ, έκανε κάποιες δηλώσεις που μας έβαλαν σε σκέψεις.

Η 50χρονη Λατίνα καλλονή προετοιμάζεται για τον τρίτο της γάμο στη σειρά, αυτή τη φορά με τον Alex Rodriguez, για τον οποίο δεν έχουμε εντελώς καμία πληροφορία (δεν ξέρουμε ούτε που, ούτε πότε). Ξέρουμε όμως ποιος είναι αυτός που θα τη συνοδέψει στον γαμπρό την ημέρα εκείνη.

Το στοιχείο αυτό ίσως να μην προδίδει πολλές λεπτομέρειες, προδίδει όμως πως αυτός ο γάμος θα γίνει σίγουρα. Πάει μήπως σε κάποιον το μυαλό σου; Η JLo είπε στο Entertainment Tonight, πως θα είναι ο 11χρονος γιος της Max αυτός που θα τη συνοδεύει, και πως και η κόρη της Emme, θα παίξει σημαντικό ρόλο στον γάμο της. Το μόνο σίγουρο πάντως για την ώρα εκτός από τον Max, σύμφωνα με τα λεγόμενά τηςείναι πως δεν έχουν συμφωνήσει ακόμη στην τοποθεσία τέλεσης του μυστηρίου.