Οικονομάκου: Ο άντρας της δεν θέλει να τη χάνει λεπτό από τα μάτια του και να τι σκέφτηκε να κάνει

Οικονομάκου: Ο άντρας της δεν θέλει να τη χάνει λεπτό από τα μάτια του και να τι σκέφτηκε να κάνει

Πρωτότυπη ιδέα δε νομίζεις;

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος σε λιγότερο από έναν μήνα γιορτάζουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύτηκε πέρυσι τον Οκτώβριο στη Μύκονο, κάνοντας έναν από τους πιο λαμπερούς γάμους της ελληνικής showbiz.

Φίλιππος και Αθηνά είναι πολύ ερωτευμένοι και μέρα με τη μέρα ο έρωτάς τους μεγαλώνει. Ο γιος τους Μάξιμος επίσης τους έχει φέρει ακόμη πιο κοντά, με το ζευγάρι να μας δείχνει μέσα από τα social media την ευτυχία του. Από ότι έχουμε καταλάβει επίσης, ο σύζυγός της τη λατρεύει τόσο που δεν θέλει να την αφήνει λεπτό από τα μάτια του.

Και πώς μας το απέδειξε αυτό; Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram account της, το οποίο είχε τραβήξει με drone ο σύζυγός της, με την ίδια να βρίσκεται μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου τους. Και αν νομίζεις πως θα μπορούσε να την αφήσει να κάνει το μπάνιο της μόνη της, γελιέσαι.

Ανάμεσα σε τόσα ξενοδοχεία και τόσα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Σαντορίνη, ο Φίλιππος ήξερε πολύ καλά που θα βρει την Αθηνά. Δες το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.