Katie Holmes: Μετά τον χωρισμό με τον Jamie Foxx απαθανατίζεται με άλλον άντρα

Katie Holmes: Μετά τον χωρισμό με τον Jamie Foxx απαθανατίζεται με άλλον άντρα

Και γιατί όχι άλλωστε

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από μερικές εβδομάδες η είδηση πως η Katie Holmes και Jamie Foxx χώρισαν έπειτα από επτά σχεδόν χρόνια σχέσης και κοινής ζωής. Ο ηθοποιός απαθανατίστηκε με μία άλλη γυναίκα αρκετά χρόνια μικρότερη του, με τα δημοσιεύματα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου για το τι ακριβώς συνέβη.

Λίγες εβδομάδες αργότερα όμως η Katie Holmes απαθανατίζεται με έναν νέο άντρα δίπλα της και η φωτογραφία τους κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η ηθοποιός πήγε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, όπου και απαθανατίστηκε μαζί με αυτόν τον γοητευτικό αγνώστων στοιχείων άντρα, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται για το ποιος είναι.


https://www.instagram.com/p/B2tiYHfBtLI

Απ’ ότι φαίνεται η Katie αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στη ζωή της (και μπράβο της) και 4 εβδομάδες μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Jamie Foxx, απαθανατίστηκε με αυτόν τον άγνωστο νεαρό –θα λέγαμε- άντρα. Το μόνο που γνωρίζουμε γι’ αυτόν είναι, πως εκείνος και η Katie έφυγαν μαζί από το show του Fendi, χωρίς να αφήνουν υπόνοιες για το αν είναι ζευγάρι ή απλοί φίλοι.


https://www.instagram.com/p/B2r07esF3aP

Ό,τι και να συμβαίνει πάντως, εμείς τους θέλουμε μαζί. Δείχνουν υπέροχοι και απόλυτα ταιριαστοί μαζί.