Ashton Kutcher-Mila Kunis: Η selfie στη DisneyLand είναι η απόλυτη απάντηση στη Demi Moore

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ashton Kutcher-Mila Kunis: Η selfie στη DisneyLand είναι η απόλυτη απάντηση στη Demi Moore

Η καλύτερη απάντηση ever

Τις τελευταίες εβδομάδες η Demi Moore έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων και ιδιαιτέρως πολλών tabloids, από τότε που κυκλοφόρησε το βιβλίο της. Μέσα σε αυτό περιγράφει όλη της την ζωή, και με πιο γλαφυρό τρόπο όλα όσα έζησε δίπλα στο Ashton Kutcher. Μεταξύ μας η πιο σοκαριστική είδηση ήταν πως η ηθοποιός ήταν έγκυος από τον τότε σύζυγό της, σε ένα μωρό που έχασε.

Οι δηλώσεις που έχει κάνει έκτοτε δεν είναι καθόλου τιμητικές ούτε για την ίδια, ούτε για τον Ashton Kutcher, ο οποίος όμως την προηγούμενη εβδομάδα την έβαλε στη θέση της και της έδειξε πόσο αδιαφορεί για όσα λέει με ένα και μόνο tweet.

Μερικές ημέρες αργότερα ήρθε και μια φωτογραφία στο Instagram account του ηθοποιού, την οποία λατρέψαμε. Ashton και Mila φωτογραφίζονται με φόντο την Disneyland και αν ήμασταν στη θέση του, το caption με κάποιο τρόπο θα έδειχνε το πόσο πολύ αδιαφορούμε για την Demi Moore και όλα όσα λέει.

Από εμάς η φωτογραφία αυτή έχει ένα εκατομμύριο «ναι» και προτείνουμε να σταλεί cart postal στη Demi Moore #sorrynotsorry.