H Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάλλον μας πρόδωσε την σχέση της με τον Snik πριν από δύο μήνες

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάλλον μας πρόδωσε την σχέση της με τον Snik πριν από δύο μήνες

Και φυσικά δεν το καταλάβαμε

Από χθες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται σε σχέση με τον ράπερ Snik. Πληροφορίες αναφέρουν πως τους είδαν να βγαίνουν από το bar γνωστού ξενοδοχείου στην Αθήνα έπειτα από βραδινή έξοδο, ενώ κάποιοι άλλοι τους είδαν σε μαγαζί στην περιοχή του Χαλανδρίου μαζί με φίλους, να ανταλλάζουν φιλιά, χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ωστόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάλλον μας είχε προδώσει αρκετό καιρό πριν την σχέση της αυτή με τον Snik. Πιο συγκεκριμένα στις 4 Αυγούστου και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του GNTM 2, η κριτής του reality είχε ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram account της στο οποίο χορεύει το καλοκαιρινό τραγούδι του Snik με την Τάμτα το «Senorita».

Δείχνει να της αρέσει ιδιαίτερα και να το χορεύει με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό, όμως τότε ούτε που είχαμε καταλάβει γιατί συνέβη αυτό. Όπως αντιλαμβάνεσαι, αυτό αποτελεί ένα ακόμη στοιχείο πως ίσως η είδηση για την σχέση αυτή αληθεύει 100%. Πλέον το μόνο που απομένει είναι, είτε να τους δούμε κάπου μαζί, είτε να το επιβεβαιώσουν οι δυο τους με κάποιον τρόπο.