GNTM 2: Το spoiler επαληθεύτηκε. Αυτή η παίκτρια πράγματι επιστρέφει

GNTM 2: Το spoiler επαληθεύτηκε. Αυτή η παίκτρια πράγματι επιστρέφει

Και το πρόδωσε μόνη της

Το Greece’s Next Top Model έχει κάνει δυναμική επιστροφή στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με τις ίντριγκες και τις «κακές του χωριού» να έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Και μπορεί στο πρώτο επεισόδιο του καινούργιου μήνα να είχαμε διπλή αποχώρηση, τα spoiler που δημοσιεύτηκαν στα μέσα Σεπτέμβρη, φαίνεται πως έχουν κάποια βάση τελικά.

Πριν από 15 μέρες περίπου η Μέγκι Ντρίο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε πως η πρώτη κοπέλα που αποχωρεί λόγω της υψοφοβίας της, Πόπη Γαλετσά, μπαίνει ξανά μέσα στο παιχνίδι, κάτι που εκνεύρισε όμως τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Και αυτό το spoiler φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά, με την ίδια την παίκτρια σχεδόν να προδίδει την επιστροφή της. Η Κατερίνα Πεφτίτση που αποχώρησε μαζί της λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου ενεργοποίησε το κινητό της και επανήλθε στα social media κάνοντας κάποιες αρχικές δηλώσεις μέσα από το Instagram της.

Η Πόπη από την άλλη, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση στα social media. Και αυτό το μόνο που μπορεί να σημαίνει είναι πως είτε σκόπιμα δεν έχει ανεβάσει την εμπειρία της, είτε πράγματι έχει επιστρέψει στο σπίτι του GNTM και δεν έχει πια πρόσβαση στο κινητό της.

Η τελευταία φωτό στο προφίλ της εξακολουθεί να είναι από τον Ιούνιο.