Η Jennifer Lopez της Ελλάδας πέρασε στα live του X- Factor και πρέπει να δεις τι φόρεσε

Η Jennifer Lopez της Ελλάδας πέρασε στα live του X- Factor και πρέπει να δεις τι φόρεσε

Η  Λίλα Τριάντη είναι μια wannabe Jennifer Lopez και θα την δεις στα live του X-Factor

Η Λίλα Τριάντη, το κορίτσι που θυμίζει στην εμφάνιση και στο ρυθμό την Jennifer Lopez, είχε εντυπωσιάσει από τις auditions και το bootcamp ακόμα τους κριτές του X- Factor και στο χθεσινό chair challenge της Μελίνας Ασλανίδου, η Λίλα κατάφερε σίγουρα να μας αφήσει άφωνους με το εντυπωσιακό σύνολο που επέλεξε να φορέσει.

Mπορεί οι υπόλοιποι κριτές να μην εντυπωσιάστηκαν ούτε από την επιλογή τραγουδιού της wannabe Jlo, που αποφάσισε να τραγουδήσει Φουρέιρα και «Στον Θεό με πάει», όμως η μέντορας της Λίλας, Μελίνα Ασλανίδου αποφάσισε να χαρίσει μία από τις τέσσερις καρέκλες στην Τριάντη και να την δούμε πια στα live του show!



Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram πριν το show:

«Αυτή τη στιγμή στο @xfactorgreece έχουν περάσει στη φάση του chair challenge 40 άτομα /groups, ανάμεσα τους κι εγώ! Όντας στην ομάδα της @officialaslanidoumelina αύριο θα προβληθεί το δικό μας chair challenge,ένα σημείο πολύ κρίσιμο για το παιχνίδι καθώς μόνο 16 θα καταφέρουν να περάσουν στα live του Χ factor!!

Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα τα πανέμορφα μηνύματα που έχω λάβει από εσάς όλο αυτό το διάστημα.Το chair challenge που θα δείτε αύριο είναι μια φάση του παιχνιδιού αρκετά διαφορετική και ψυχοφθόρα και θέλω να ξέρετε πως από εδώ και πέρα η στήριξη σας και η αγάπη σας μοιάζει για μένα πιο σημαντική από ποτέ!Κανένας δεν μπορεί να μας στερήσει τα όνειρα μας ούτε να μας εμποδίσει να τα κάνουμε πραγματικότητα!

Με πίστη, δουλειά και αγάπη όλα γίνονται! Εύχομαι να σας έχω μαζί μου σε όλο αυτό το ταξίδι ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό θα είναι.. σημασία έχει να είναι αληθινό.. Ετοιμαστείτε λοιπόν»!