Ζηλέψαμε! Ο Άκης Πετρετζίκης είναι στο Hollywood και πρέπει να δεις τη ζωή που κάνει

Ζηλέψαμε! Ο Άκης Πετρετζίκης είναι στο Hollywood και πρέπει να δεις τη ζωή που κάνει

Ο Άκης Πετρετζίκης βρήκε τον καλύτερο τρόπο να περάσει τέλεια

Από τότε που στέφθηκε νικητής του πρώτου Master Chef της Ελλάδας, η καριέρα του Άκη Πετρετζίκη έχει απογειωθεί. Είναι οικοδεσπότης μαγειρικών εκπομπών, εκδίδει βιβλία συνταγών κι έχει χτίσει ένα κοινό στο Instagram που αυτήν τη στιγμή έχει καταφέρει να ξεπεράσει το εκατομμύριο - 1,2 για την ακρίβεια. Ας μην ξεχνάμε κιόλας ότι ο Άκης είναι κι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ κι ιδιαίτερα γοητευτικό παρουσιαστικό, οπότε όλα αυτά συνδυαστικά ήταν αναμενόμενο ότι θα τον καθιστούσαν έναν από τους πιο αγαπημένους celebrities της εγχώριας showbiz.

Εδώ και μερικές μέρες, ο σεφ αποφάσισε να αφήσει την Ελλάδα και να επισκεφτεί την Αμερική, γεμίζοντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ένα υλικό που δείχνει το πόσο απίστευτα περνάει εκεί και τι ακριβώς κάνει.

Πρώτα δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία πόζαρε ανάμεσα στα αστέρια του Russel Crowe και του Kevin Costner στο Hollywood Walk of Fame (θα τη βρεις στην gallery που βρίσκεται παρακάτω), ενώ, στη συνέχεια, αποφάσισε να μοιραστεί μία σειρά από stories από την επίσκεψή του σε αυτό που φαίνεται να είναι το μαγευτικό Hogsmeade Village στον Κόσμο Μαγείας του Harry Potter στα Island of Adventure της Universal στο Orlando.

Το υλικό που βρίσκεται στη συνέχεια σίγουρα θα σε κάνει να ζηλέψεις... Με την καλή έννοια εννοείται!









Δες επίσης: Άκης Πετρετζίκης: 10 φορές που ούτε το Instagram δεν μπορούσε να αντέξει τη γοητεία του