Meghan και Harry - Κate και William: Οι Fab Four και πάλι μαζί αλλά όχι όπως τους φαντάζεσαι

Πατούλια Κατερίνα
Meghan και Harry - Κate και William: Οι Fab Four και πάλι μαζί αλλά όχι όπως τους φαντάζεσαι

Η αγαπημένη royal τετράδα είναι και πάλι μαζί για καλό σκοπό αλλά μην περιμένεις να δεις φωτογραφίες

Μετά από πολύ πολύ καιρό, οι Fav Four, ο πρίγκιπας William, η Kate Middleton, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για έναν καλό σκοπό. Τα δύο royal ζευγάρια που έχουν χωρίσει πλήρως όχι μόνο το λογαριασμό τους στο Instagram αλλά και τα γραφεία τους και σχεδόν όλους τους οργανισμούς τους οποίους εποπτεύουν, αποφάσισαν να κάνουν κάτι μαζί για έναν καλό σκοπό.



Μην περιμένεις όμως να δεις κοινές φωτογραφίες μιας και τα δύο αδέρφια με τις συζύγους τους ένωσαν απλά τις φωνές τους για ένα βίντεο της Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας της Βρετανίας που πορωθεί ένα καλό μήνυμα σχετικό με την ψυχική υγεία.

Στο τρίλεπτο βίντεο, μαζί με τους royals την φωνή τους δανείζουν και stars όπως η Gillian Anderson και η Glenn Close και το σενάριο είναι γραμμένο από τον Richard Curtis, τον σεναριογράφο της ταινίας «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία».



Πηγή από το περιβάλλον του παλατιού, αναφέρει πως όταν τους έγινε η πρόταση, τόσο η Middleton και η Markle όσο και οι δύο πρίγκιπες δήλωσαν πρόθυμοι να συμμετάσχουν στο βίντεο αυτό και εύχονται να έχουν θετικό αντίκτυπο.

Στο voiceover ακούμε πρώτα τον πρίγκιπα William να λέει χαρακτηριστικά:

«Όλοι έχουν νιώσει κάπως έτσι, όταν η ζωή σε παίρνει από κάτω. Κι εγώ το ίδιο», ενώ ο Harry συνεχίζει:
«Ο αδερφός σου, η μητέρα σου, ο φίλος σου, ο συνάδελφός σου, ο γείτονάς σου μπορεί να νιώθει πως υποφέρει και δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι΄αυτό».

Κάπου εκεί ακούγεται η φωνή της Meghan να λέει:
«Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, από σήμερα υπάρχει τρόπο να βοηθήσουμε να αλλάξει η κατάσταση. Το Every Mand Matters θα σου δείξει απλούς τρόπους για να προσέξεις την πνευματική σου υγεία».

Και κάπου εκεί μπαίνει η Kate, η οποία μας γνωρίζει το νέο online πρόγραμμα που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε το στρες, να έχουμε καλύτερη διάθεση, να βελτιώσουμε τον ύπνο μας και να πάρουμε τον έλεγχο στα χέρια μας.