Ποιος είδε τον Harry και δεν τον φοβήθηκε: Το «κατηγορώ» στα Βρετανικά tabloids

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποιος είδε τον Harry και δεν τον φοβήθηκε: Το «κατηγορώ» στα Βρετανικά tabloids

Τι του έκαναν αυτή τη φορά;

Δεν έχει περάσει μία εβδομάδα από την ημέρα που ο πρίγκιπας Harry μήνυσε την εφημερίδα Mail on Sunday για την αρνητική κριτική στην σύζυγό του Meghan Markle, και όλα όσα της «φορτώνουν» από τότε που παντρεύτηκαν. Συγκεκριμένα η μήνυσή του έγραφε: «ξέρω πως παίζεται το παιχνίδι. Είδα την μητέρα μου να πεθαίνει, δεν θα σκοτώσετε και την σύζυγό μου. Κι ενώ σκέφτεσαι οκ δεν μπορεί να τον ξαναδείς τόσο έξαλλο ξανά, ο Harry κάνει και πάλι την έκληξη.

Μετά τη Mail on Sunday, ο πρίγκιπας Harry μήνυσε δύο ακόμη βρετανικά tabloids, με την κατηγορία πως του χάκαραν το κινητό και έκλεψαν από μέσα ηχητικά μηνύματα. Οι ισχυρισμοί εναντίον της Sun και της Daily Mirror κατατέθηκαν στο ανώτατο δικαστηριο για λογαριασμό του Harry και περιλάμβαναν την «παράνομη υποκλοπή φωνητικών μηνυματων», επιβεβαίωσε το παλάτι του Buckingham στο Associated Press το Σάββατο.

Το παλάτι δεν παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες «δεδομένου ότι τα στοιχεία των ισχυρισμών δεν είναι ακόμη δημόσια». Οι νέες κατηγορίες του δούκα του Sussex έρχονται μόλις λίγες μέρες αφού η σύζυγός του, Meghan Markle, μήνυσε την Mail on Sunday και την μητρική εταιρεία Associated Newspapers για την παράνομη δημοσίευση μιας άσχημης επιστολής που έγραψε στον αποξενωμένο πατέρα της.

Απ’ ότι φαίνεται ο Harry πλέον έχει πάρει φόρα και δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, σε ό,τι αφορά τη ζωή του με την Meghan.