Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις περσινές πρόβες των MAD Video Music Awards ενόψει της αποψινής τελετής!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις περσινές πρόβες των MAD Video Music Awards ενόψει της αποψινής τελετής!

Πέρυσι, τέτοια εποχή, είχαμε τρύπωσαμε στις πρόβες των MAD Video Music Awards και είχαμε καταγράψει όλα όσα συνέβαιναν στα παρασκήνια. Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες και μπείτε στο κλίμα για την αποψινή, εντυπωσιακή τελετή!

Και ενώ οι πρόβες των MAD Video Music Awards 2011 συνεχίζονταν με άκρα μυστικότητα, το Queen.gr και ο φωτογράφος μας, Dreamer είχε τρυπώσει στο χώρο που πραγματοποιούνταν και είχε τραβήξει όλους τους celebrity της βραδιάς να ετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς για τη μεγάλη τελετή απονομής που θα γινόταν σε λίγες ώρες.

Από την Ελεονώρα Μελέτη και την Τάμτα μέχρι το Μύρωνα Στρατή και τη Μαίρη Συνατσάκη, όλοι πρόβαραν τα δικά τους acts για τη μεγάλη βραδιά που έχει γίνει θεσμός για την ελληνική μουσική βιομηχανία. Δείτε το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό, θυμηθείτε ποιοι ήταν εκεί και τι είχε συμβεί και ετοιμαστείτε για την σπουδαία αποψινή βραδιά, την μεγαλύτερη γιορτή της ελληνικής μουσικής και τις θρυλικές συνεργασίες και εμφανίσεις που, όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθούν και απόψε.