Αυτός είναι ο λόγος που η Blake Lively & ο Ryan Reynolds δεν αποκάλυψαν την γέννηση του παιδιού τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτός είναι ο λόγος που η Blake Lively & ο Ryan Reynolds δεν αποκάλυψαν την γέννηση του παιδιού τους

Το έκαναν για έναν πολύ απλό λόγο

Αν δεν το ξέρεις ή δεν το έχεις καταλάβει ακόμη η Blake Lively και ο Ryan Reynolds, έχουν ήδη καλωσορίσει στον κόσμο το τρίτο τους παιδάκι και αυτό έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα. Η ηθοποιός έχει πάνω από έναν μήνα που έχει γεννήσει, ενώ υπάρχουν και δημοσιεύματα που αναφέρουν πως έχουν περάσει και δύο μήνες από τότε που έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε ωστόσο ακόμη είναι το φύλο του νέου μέλους της οικογένειάς τους. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει ήδη δύο κόρες, την 4 ετών James και την 3 ετών Inez και δεν ξέρουμε γιατί, αλλά πιστεύουμε πως τα δύο κοριτσάκια απέκτησαν έναν μικρό αδερφό. Ωστόσο απορία προκαλεί ακόμη ο λόγος που το ζευγάρι κράτησε κρυφή τη γέννηση του τρίτου του παιδιού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό έχει γίνει για έναν πολύ καλό λόγο. Μία πηγή είπε στο Us: «Κάνουν ό,τι μπορούν για να σιγουρευτούν ότι τα παιδιά τους θα έχουν μία φυσιολογική ανατροφή». Μιλώντας στο Marie Claire το 2016 η Blake Lively εξήγησε την τεχνική που έχει εκείνη και ο σύζυγός της στο μεγάλωμα των παιδιών τους. «Ο Ryan είχε μία πολύ όμορφη και φυσιολογική ανατροφή, και θέλουμε τα παιδιά μας να έχουν την ίδια φυσιολογική ζωή που είχαμε κι εμείς. Δεν θέλουμε να τους στερήσουμε αυτό που είχαμε κι εμείς, καθώς έτσι θα ήμασταν πολύ εγωιστές».

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες και πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι, γι’ αυτό δεν αποκάλυψαν και τον ερχομό του τρίτου τους παιδιού. Ήθελαν το παιδί τους να έχει μια φυσιολογική ζωή και ανατροφή, και γι΄αυτό δεν ανακοίνωσαν και την γέννηση του παιδιού τους.

Πιστεύεις κάποια στιγμή θα μάθουμε κάτι καινούργιο για το τρίτο τους παιδάκι ή θα μας το κρατάνε κρυφό για πάντα;