Η Δανάη Μπάρκα φωτογραφίζεται για brand ρούχων και «ρίχνει» το Instagram

Η Δανάη Μπάρκα φωτογραφίζεται για brand ρούχων και «ρίχνει» το Instagram

Το κορίτσι αυτό είναι το είδωλό μας

Η Δανάη Μπάρκα δεν είναι ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα, όμως αυτό που ξέρουμε να σου πούμε με απόλυτη σιγουριά, είναι πως η κοπέλα είναι το είδωλό μας. Είναι το κορίτσι που θα θέλαμε για κολλητή μας, το κορίτσι που θα μας έδινε συνεχώς την έμπνευση που χρειαζόμαστε.

Η Δανάη έχει ένα από τα πιο ωραία και juicy σώματα της ελληνικής showbiz και κάθε φορά που την βλέπουμε να ποζάρει στο Instagram με το μαγιό της (μπικίνι ή ολόσωμο) μας κόβεται η ανάσα, τόσο από τον θαυμασμό, όσο και από το γεγονός πως είναι τρομερά ακομπλεξάριστη. Και κάπως έτσι καταλήξαμε και σήμερα που την είδαμε να φωτογραφίζεται για ένα brand ρούχων στο Instagram.

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου ανέβασε μία φωτογραφία, στο account της, στην οποία φορούσε ένα πολύ όμορφο μπλε φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε πολύ ωραία τις καμπύλες της όπως είδαμε και στα stories της. Καθισμένη στο γρασίδι και με τον ήλιο να της λούζει το πρόσωπο, η Δανάη μας εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά, κι έκανε την φωτογραφία αυτή την αγαπημένη μας.DPG Network