5 φορές που η ακομπλεξάριστη Δανάη Μπάρκα πόζαρε με μαγιό και εμείς απλά χειροκροτήσαμε

5 φορές που η ακομπλεξάριστη Δανάη Μπάρκα πόζαρε με μαγιό και εμείς απλά χειροκροτήσαμε

#Inspirationofheday

Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή σου που ενώ δεν έχεις κανένα κόμπλεξ με το σώμα σου και η αυτοπεποίθηση σου είναι πάντα στα ύψη, που κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις. Πήρες κάποια κιλά και φαίνονται, έχεις κυτταρίτιδα και δεν μπορείς να βάλεις σορτς ή το παντελόνι που πήρες πέρυσι φέτος δεν σου κάνει. Και σε ρωτάμε, είναι αυτοί σοβαροί λόγοι για να χαλάς τη διάθεσή σου;

Η σωστή απάντηση είναι «όχι». Μπορεί να πιστεύεις πως οι άνθρωποι λένε χίλια πράγματα για εσένα όταν σε βλέπουν, όμως μόνο η δική σου άποψη είναι αυτή που μετράει στο τέλος. Και αν μια μέρα έτυχε να μην είναι και τόσο θετική, τότε αυτό που χρειάζεσαι να δεις είναι η Δανάη Μπάρκα στο Instagram.

Η Δανάη ποζάρει με το μαγιό της και δεν την ενδιαφέρει τίποτα γιατί πολύ απλά είναι ακομπλεξάριστη. Και αυτό είναι παράδειγμα προς μίμηση. Είναι η έμπνευση που χρειάζεσαι σήμερα που ξύπνησες στραβά και που πιστεύεις πως τελικά δεν είσαι η Gigi Hadid. Και δεν χρειάζεται να είσαι.

Σταμάτα λοιπόν να μουρμουρίζεις, μπες στη gallery που ακολουθεί δες 5 φορές που η Δανάη πόζαρε με το μαγιό της και πάρε λίγη από τη λάμψη της.