Το καινούργιο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα το είχες ακούσει ένα χρόνο πριν κυκλοφορήσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το καινούργιο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα το είχες ακούσει ένα χρόνο πριν κυκλοφορήσει

Και σίγουρα έψαχνες να το βρεις

Ο Χρήστος Μάστορας είναι ένας από τους πιο αξιόλογους Έλληνες ερμηνευτές, τόσο σε ομαδικό επίπεδο (με το συγκρότημά του Μέλισσες), όσο και σε ατομικό επίπεδο, αφού ουκ ολίγες φορές τον έχουμε να ακούσει να τραγουδάει και solo. Κάθε τους τραγούδι είναι και μια ιστορία, ενώ τα συναισθήματα που σου δημιουργούν και σου αφήνουν, είναι πραγματικά πάρα πολλά.

Έχουμε αγαπήσει πολλά κομμάτια τους, όμως υπάρχει ένας έρωτας θα λέγαμε με τα δύο νέα τραγούδια που κυκλοφόρησε ο Χρήστος Μάστορας, τα οποία είναι και τα δύο εξαιρετικές συνεργασίες. Το «Ένα λεπτό» με τον Δημήτρη Μπάση, αλλά και το «Let me be» με τη Rita Wilson (ναι την σύζυγο του Tom Hanks), έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και τα ακούμε συνεχώς.



Παρατηρήσαμε όμως κάτι, το οποίο ίσως να συνειδητοποίησες κι εσύ. Το «Let me be» το είχες ακούσει πριν κυκλοφορήσει και πριν μελοποιηθεί, σχεδόν έναν χρόνο πριν. Οκ, ξέρουμε σπας το κεφάλι σου να θυμηθείς πότε και που συνέβη αυτό. Γι’ αυτό είμαστε εδώ όμως εμείς.

Θυμάσαι το τραγούδι «Το κρυφτό» που κυκλοφόρησε πέρυσι το συγκρότημα; Ναι, εκείνο που συμμετείχε και η δική μας Έβελυν Καζαντζόγλου. Σε αυτό το τραγούδι λοιπόν, ο Χρήστος Μάστορας στην αρχή του clip που υποδύεται ένα μουσικό του δρόμου, τραγουδάει με την κιθάρα του ένα ρεφρέν. Ένα ρεφρέν που αναρωτιόσουν ποιο στο καλό είναι και που θα το βρεις. Μάταιη η αναζήτηση όμως.



Να που τώρα λοιπόν, έναν χρόνο μετά την πρώτη φορά που το άκουσες, το ακούς ξανά μελοποιημένο και με δύο από τις καλύτερες φωνές.