Αμείλικτη η Kate Middleton: Απέλυσε και δεύτερη υπάλληλο μετά από περίεργη σύμπτωση

Αμείλικτη η Kate Middleton: Απέλυσε και δεύτερη υπάλληλο μετά από περίεργη σύμπτωση

Δεύτερη περίεργη απόλυση από την Kate Middleton

Όργιο φημολογίας επικρατεί το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνίστρια την Kate Middleton. Κι ενώ γνωρίζαμε πως η κυρία περίεργη σε σχέση με το προσωπικό που απασχολεί είναι η Meghan Markle με παραιτήσεις ανθρώπων που συνεργάστηκαν μαζί της back to back, φαίνεται πως τα κατορθώματα της συνυφάδας της ζήλεψε και η 37χρονη Middleton.

Σύμφωνα με την Sun, η δούκισσα του Cambridge έκανε δύο απανωτές απολύσεις που είχαν ένα περίεργο κοινό χαρακτηριστικό.
Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η Kate αποφάσισε να απολύσει τη Sophie Agnew, επί χρόνια συνεργάτιδά της, με την πρόφαση πως μετά το «διαζύγιο» των Fab Four όσον αφορά την Royal Foundation που είχε δημιουργηθεί το 2009 από την Middleton και την αποχώρηση των Meghan και Harry και από το σάιτ του εν λόγω φιλανθρωπικού οργανισμού, η Agnew δεν ήταν πλέον απαραίτητη.

Όλα αυτά θα είχαν μια λογική αν δεν υπήρχε μια σημαντική λεπτομέρεια. Η Agnew απολύθηκε ξαφνικά αμέσως μετά την επιστροφή της από το ταξίδι του μέλιτος στο οποίο πήγε μετά το γάμο της.



Η ίδια φέρεται να δηλώνει σοκαρισμένη από την απόλυσή της, αν σκεφτεί κανείς πως συνόδευσε τον William, την Kate και την οικογένειά τους, τόσο στο ταξίδι στην Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία το 2014, ενώ ουσιαστικά αποτελούσε το δεξί χέρι της Kate.

Αυτό που προκαλεί παραπάνω εντύπωση είναι πως το 2017, ακριβώς μετά το δικό της ταξίδι του μέλιτος, η προσωπική γραμματέας της Middleton, Rebecca Deacon ενημερώθηκε κι αυτή για την ξαφνική της απόλυση.
Οι δύο γυναίκες ουσιαστικά απολύθηκαν αμέσως μετά το γάμο τους κι αυτό είναι κάτι που δεν φαντάζει δίκαιο.