Meghan Markle- πρίγκιπας Harry: Πριν 12 μήνες ακριβώς συνέβη κάτι πολύ συγκινητικό στο royal ζευγάρι

Πατούλια Κατερίνα
Meghan Markle- πρίγκιπας Harry: Πριν 12 μήνες ακριβώς συνέβη κάτι πολύ συγκινητικό στο royal ζευγάρι

Ήταν 15 Οκτώβρη του 2018 όταν τα νέα που μάθαμε μας έκαναν να ουρλιάζουμε

Ήταν 15 Οκτώβρη του 2019, όταν οι fans της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας έμαθαν τα πιο ευχάριστα και συγκινητικά νέα.

Πρώτη μέρα στο ταξίδι του Harry με την Meghan Μarkle ως παντρεμένο ζευγάρι στην Αυστραλία, τα Fiji, την Tonga και τη Νέα Ζηλανδία και το ζεύγος του Sussex ανακοινώνει με χαρά την πρώτη εγκυμοσύνη της 37χρονης τότε δούκισσας.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως η δούκισσα περιμένει το πρώτο της παιδί την άνοιξη του 2019.



Η μεγαλειότητα του δούκα και της δούκισσας ευχαριστεί τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξή τους, από το γάμο τους το Μάιο μέχρι σήμερα και είναι ενθουσιασμένοι που μοιράζονται τα χαρούμενα νέα με το κοινό», ανέφερε η ανακοίνωση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και τα στοιχήματα για το φύλο του μωρού και για το πόσο προχωρημένη ήταν η εγκυμοσύνη της Markle δίνουν και παίρνουν.

Ένα χρόνο μετά, Meghan και Harry, κρατούν στην αγκαλίά τους τον πέντε μηνών σήμερα Archie και τα βάζουν με τα βρετανικά tabloids. Μήπως μια δεύτερη εγκυμοσύνη θα έφερνε την ειρήνη σε αυτήν την κόντρα που έβαλε ο πατέρας της Meghan, Thomas, το χεράκι του να συμβεί, δίνοντας στις εφημερίδες κομμάτι από το γράμμα που του είχε στείλει η τότε εγκυμονούσα κόρη του;