Major throwback: Δεν φαντάζεσαι τι έκανε repost η Kim Kardashian

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Major throwback: Δεν φαντάζεσαι τι έκανε repost η Kim Kardashian

Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε

Το Twitter είναι μία από τις διαδικτυακές πλατφόρμες που λατρεύουμε να μπαίνουμε και να παρακολουθούμε τα σχόλια που κάνει ο κόσμος σχετικά με διάφορα πράγματα που απασχολούν την επικαιρότητα. Ένα hashtag να πληκτρολογήσεις και τα σχόλια εμφανίζονται βροχή γύρω από αυτό.

Παραδείγματα υπάρχουν πολλά για να καταλάβεις τι εννοούμε, όμως εμείς θέλουμε να σταθούμε λίγο στους celebrities και στους stars του Hollywood και στη σχέση τους με το Twitter. Αρκετοί είναι αυτοί που εκτός από Instagram account διαθέτουν και twitter account, όμως αυτό που είναι αρκετά δύσκολο είναι το να κάνεις ένα scroll και να δεις ποιο ήταν το πρώτο post που έκαναν. Ειδικά αν έχουν το account σχεδόν όσα χρόνια υπάρχει και το Twitter.

Το Twitter λοιπόν που λες βρίσκεται ανάμεσα μας για πάνω από μία δεκαετία, και τόσα χρόνια ακριβώς διατηρεί το account της και η Kim Kardashian. Και επειδή η reality star σκέφτεται τους fan της και δεν θέλει να τους κουράζει έκανε μόνη της repost το πρώτο post που έκανε στο Twitter το 2009 που έγινε μέλος.

Ήταν 21 Μαρτίου του 2009 όταν η Kim απέκτησε Twitter account και στη gallery που ακολουθεί θα δεις το πρώτο μήνυμα που μοιράστηκε τότε με τους διαδικτυακούς της φίλους.