Μετακόμιση alert: Η αποκάλυψη του πρίγκιπα Harry μας σόκαρε κάπως

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μετακόμιση alert: Η αποκάλυψη του πρίγκιπα Harry μας σόκαρε κάπως

Εμμ, μήπως δεν διαβάσαμε καλά;;

Δες ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στον πρίγκιπα Harry, όμως κάνει τη μία αποκάλυψη μετά την άλλη, και δεν σου το κρύβουμε κάπως μας έχει ανησυχήσει. Σε μία περίοδο που παλεύει με τις μηνύσεις και τα εξώδικα στα βρετανικά tabloids, ο Harry ανακοινώνει επίσης πως σκοπεύει να φύγει από το Λονδίνο με την οικογένειά του.

Και όχι δεν εννοούμε για το ταξίδι στην Αμερική για την ημέρα των Ευχαριστιών, μαζί με την Meghan και τον Archie, αλλά για την μετακόμισή τους στην Αφρική. Ναι ναι, πολύ σωστά διαβάζεις. Ο δούκας του Sussex αποκάλυψε πως μελλοντικά σκέφτεται να μετακομίσει στην Αφρική με την σύζυγό του και τον γιο τους.

Στο νέο ντοκιμαντέρ του ITV, Harry & Meghan: An African Journey, ο δούκας του Sussex εξηγεί πως το έργο τους γενικά στη ζωή θα επικεντρωθεί στην Αφρική. «Δεν ξέρω πού θα μπορούσαμε να ζήσουμε στην Αφρική αυτή τη στιγμή. Μόλις επιστρέψαμε από το Cape Town, που θα ήταν ένα καταπληκτικό μέρος για να το κάνουμε βάση μας», είπε ο Harry στο ντοκιμαντέρ.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας παραδέχτηκε επίσης το γεγονός ότι ίσως είναι πιο χρήσιμο γι 'αυτόν να μετακινείται γύρω γύρω, και να μην βρίσκεται μόνο σε ένα μέρος. Πιστεύεις πως μπορεί να το εννοεί και να φύγουν οριστικά από το Λονδίνο;