Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφίες της κόρης της που δεν έχεις δει ποτέ ξανά

Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφίες της κόρης της που δεν έχεις δει ποτέ ξανά

Προετοιμάσου για το πιο γλυκό θέαμα. Εμείς σε προειδοποιήσαμε

Πριν από σχεδόν έναν μήνα (26 Σεπτεμβρίου), η Δούκισσα Νομικού έφερε στον κόσμο την κορούλα της κι έτσι ο Σάββας απέκτησε ένα αδερφάκι. Στη μικρή έδωσαν το όνομα Αναστασία, που αποτελεί και το δεύτερο όνομα της μαμάς της Δούκισσας. Στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει από τότε, έχουμε δει την παρουσιάστρια να δημοσιεύει φωτογραφίες από τα πατουσάκια της νεογέννητης κόρης της αλλά και μία στην οποία βλέπουμε λίγο περισσότερο το πρόσωπό της δίπλα στον μεγάλο της αδερφό, κάνοντας το Instagram να λιώνει από το πόσο γλυκό είναι το θέαμα.

Καθώς παρατηρούσαμε τις φωτογραφίες στο προφίλ της, όμως, βρήκαμε και δύο ταγκαρισμένες, στις οποίες είναι τα πατουσάκια ενός μωρού ενός μήνα, όσο δηλαδή κι η κόρη της. Οφείλουμε να σε προειδοποιήσουμε... Οι εικόνες είναι πολύ γλυκές για να τις αντέξεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η οικογένεια που έχει φτιάξει η Δούκισσα κι ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι πανέμορφη και περιμένουμε πώς και πώς να κάνει την άφιξή του νέο υλικό με τους ίδιους και τα γλυκύτατα παιδιά τους.

DPG Network