Αυτή είναι η πραγματική αιτία που η Lady Gaga χώρισε τον σύντροφό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι η πραγματική αιτία που η Lady Gaga χώρισε τον σύντροφό της

Και δεν μας έπεισε καθόλου

Μπορείς να φανταστείς ότι έχουν περάσει μόνο τέσσερις ημέρες από τότε που χώρισε η Lady Gaga με τον μηχανικό φίλο της Dan Horton; Άλλη μία σχέση της Lady που δεν ευοδώθηκε, όμως μικρή σημασία έχει αυτό. Η τραγουδίστρια εντυπωσιάζει είτε έχει σχέση, είτε όχι. Ωστόσο η απάντηση της τραγουδίστριας δεν μας έπεισε και πολύ για την αιτία του χωρισμού.

Σύμφωνα με πηγή στο Us Weekly, η Lady Gaga δεν μπορούσε να αντέξει την υπερβολική παιδικότητα του Dan στη ζωή της. «Ο Dan δεν ήταν αρκετά ώριμος για εκείνη», είπε η πηγή. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως η star θα σταματήσει να ψάχνει τον έρωτα της ζωής της, αν κι εμείς θεωρούμε πως ήδη τον έχει βρει και γι’ αυτό και χώρισε με τον μηχανικό φίλο της.

Μην ξεγελιέσαι, η Lady Gaga είναι ερωτευμένη με τον Bradley Cooper και αυτό δεν θα σταματήσουμε ποτέ να το πιστεύουμε όσος καιρός και αν περάσει. Και αν ρωτάς τη γνώμη μας αυτός πιστεύουμε πως είναι και ο λόγος για τον οποίο η Lady Gaga χώρισε τον Dan Horton.

Μετά από εκείνα τα καυτά φιλιά που αντάλλαξαν αρνούμαστε να πιστέψουμε πως τον χώρισε επειδή δεν ήταν αρκετά ώριμος για την ίδια.