Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Το ρεκόρ που έκαναν και η λεπτομέρεια που δεν γνώριζες γι’ αυτό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Το ρεκόρ που έκαναν και η λεπτομέρεια που δεν γνώριζες γι’ αυτό

Θυμάσαι τι έχουν κάνει έτσι δεν είναι;

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle τις τελευταίες ημέρες, κι ενώ έχουν σχεδόν έναν μήνα που έχουν επιστρέψει από το ταξίδι τους στην Αφρική, έχουν συγκεντρώσει και πάλι επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Στο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έκαναν δηλώσεις που δεν περιμέναμε να ακούσουμε, και όλα αυτά ενώ «παλεύουν» με τα εξώδικα και τις μηνύσεις στα βρετανικά tabloids.

Ωστόσο αυτή τη φορά δεν θα αναφερθούμε σε τίποτα από όλα αυτά και θα σου μιλήσουμε για το ρεκόρ που έχουν κάνει, και την λεπτομέρεια που δεν γνώριζες σχετικά με αυτό. Όπως ενδεχομένως θα θυμάσαι τον περασμένο Απρίλιο η Meghan με τον Harry έφτιαξαν το δικό τους Instagram account, προκειμένου να διαφοροποιηθούν από τους Cambridges, και να προμοτάρουν τις δικές τους δεσμεύσεις και επισκέψεις σε φορείς κ.ο.κ.

Την ημέρα εκείνη μέσα σε 5 ώρες και 45’ το account των Sussexes συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο followers, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ. Και θα μας πεις «ναι οκ, αυτό το ξέραμε», και δεν θα διαφωνήσουμε. Αυτό όμως που δεν γνώριζες είναι πως ο Harry και η Meghan μπήκαν στο βιβλίο Guinness γι’ αυτό το ρεκόρ, αποτελώντας το account που μάζεψε τόσους followers μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο σημείο αυτό να σου θυμίσουμε πως πριν από δύο εβδομάδες, η Jennifer Aniston ξεπέρασε το ρεκόρ τους, μέσα σε 5 και 15’ από την δημιουργία του, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως χάνουν τη θέση τους στο βιβλίο Guinness των παγκοσμίων ρεκόρ.