Ο πασίγνωστος ηθοποιός χώρισε μετά από 9 χρόνια γάμου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πασίγνωστος ηθοποιός χώρισε μετά από 9 χρόνια γάμου

Και είμαστε σοκαρισμένες

Κι εκεί που σκεφτόμασταν πως για το 2019 δεν είχαμε κάποιον χωρισμό που να μας σόκαρε, να σου έρχεται η είδηση πως ο πασίγνωστος ηθοποιός του Hollywood και η σύζυγός του αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από 9 χρόνια έγγαμου βίου και δύο παιδιά. Είναι αλήθεια και το παραδεχόμαστε, πως αυτόν τον χωρισμό δεν τον περιμέναμε με τίποτα και δεν τον είχαμε προβλέψει.

Θεωρούσαμε πως ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood και γι’ αυτό δεν σκεφτήκαμε ποτέ τον χωρισμό τους. Πριν από μερικές ώρες όμως το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό του, μετά από 9 χρόνια γάμου.

Ο Ian Ziering, τον οποίο έχεις γνωρίσει κι έχεις αγαπήσει μέσα από το Beverly Hills, και η σύζυγός του, Erin, ανακοίνωσαν εχθές πως αποφάσισαν να χωρίσουν, παραμένοντας όμως πάντα δύο καλοί φίλοι για τα παιδιά τους. «Με βαριά καρδιά σας ανακοινώνω πως εγώ και η Erin χωρίσαμε. Με τα χρονοβόρα προγράμματα εργασίας μας ήμασταν συνεχώς πολύ απασχολημένοι και τα τελευταία χρόνια «μεγαλώναμε» χώρια. Είναι μία από τις πιο απίστευτες γυναίκες που έχω γνωρίσει ποτέ και η καλύτερη μαμά στα παιδιά μας», ανέφερε αρχικά ο Ian και συνέχισε:

«Έχω παρατηρήσει πως γράφονται και λέγονται πράγματα για να αλλάξουν μια κατάσταση και να εντυπωσιάσουν, όμως αυτά τα πράγματα δεν ισχύουν. Οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει κι έχει φτάσει στα χέρια μου είναι ψευδές και έχει δημιουργηθεί από τους haters, οι οποίοι προσπαθούν να υπονομεύσουν την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε να προχωρούμε, να προστατεύουμε και να μεγαλώνουμε τις κόρες μας και να είμαστε παράδειγμα επιτυχημένων γονιών.

Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή καθώς εστιάζουμε στο τι είναι σημαντικό για μας και για τα κορίτσια μας. Ειρήνη και αγάπη, Ian».

Να σου θυμίσουμε πως ο Ian και η Erin παντρεύτηκαν το 2010 και απέκτησαν δύο κόρες την Mia (8 ετών) και την Penna (6 ετών).