Το ατύχημα της Amal Clooney, λίγο έλειψε να της κοστίσει βαρύ τραυματισμό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το ατύχημα της Amal Clooney, λίγο έλειψε να της κοστίσει βαρύ τραυματισμό

Ευτυχώς είναι μία χαρά

Από ένα σοβαρό ατύχημα γλίτωσε την τελευταία στιγμή η Amal Clooney, η οποία λίγο έλειψε να σπάσει (ή να «γυρίσει») το πόδι της στην τελευταία έξοδό της. Είχαμε καιρό να τη δούμε και η επάνοδός της δεν έγινε και με τον πιο θετικό τρόπο. Η σύζυγος του George Clooney και μητέρα των διδύμων Ella και Alexander έκανε την Τετάρτη που μας πέρασε μία έξοδο στη Νέα Υόρκη και παραλίγο να της συμβεί ένα πολύ σοβαρό ατύχημα.

Η Amal περπατούσε στον πλακόστρωτο δρόμο και ένα παραπάτημα στα ψηλά παπούτσια της, παραλίγο να την οδηγήσει στην πτώση και ίσως σε κάτι πιο σοβαρό. Η 41χρονη δικηγόρος ωστόσο αντιμετώπισε με χαμόγελο το στραβοπάτημα και φυσικά διατήρησε την ισορροπία της έτσι ώστε να μην πέσει και χτυπήσει.

Φυσικά κάποιος έσπευσε να τη βοηθήσει και κάπως έτσι νομίζουμε διατηρήθηκε στο ύψος της και απέφυγε την πτώση, η οποία θα ήταν αν μη τι άλλο οδυνηρή. Μπορεί να στραμπούληξε ελαφρώς το πόδι της τη στιγμή που έχασε το παπούτσι της και παραπάτησε, όμως δεν πτοήθηκε. Χαμογελαστή και όμορφη όπως πάντα συνέχισε να περπατάει στο δρόμο της.

Από τις φωτογραφίες πάντως όπως την έχουν απαθανατίσει θα μπορούσε πραγματικά να έχει χτυπήσει άσχημα.


https://www.instagram.com/p/B4SZYaElpET

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.



Με πληροφορίες από το JustJared.