Ο Keanu Reeves εμφανίζεται με τη νέα του αγαπημένη και το κοινό...δεν είναι ενθουσιασμένο

Γωγώ Φούντα
Ο Keanu Reeves εμφανίζεται με τη νέα του αγαπημένη και το κοινό...δεν είναι ενθουσιασμένο

Όχι ότι δεν ταιριάζουν... αλλά δεν ταιριάζουν! Ορίστε τό 'πα. 

Κλασικά στο Hollywood καθημερινά όλο και κάτι γίνεται, γεγονός που αναγκάζει τους stars να ντύνονται,να στολίζονται και να στήνονται για να φωτογραφηθούν. Αν βέβαια είσαι η Kim Kardashian, αυτό είναι η χαρά σου και ο λόγος για να ζεις. Αν είσαι όμως ο Keanu o Reeves, ο Keanu της καρδιάς μας, υποθέτουμε ότι όλο αυτό θα καταντάει κουραστικό.

Anyway, πριν λίγες ώρες λοιπόν, έγινε το ετήσιο Lacma LACMA Art + Film Gala όπου και εμφανίστηκε ο διάσημος ηθοποιός, μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν μόνος. Συγκεκριμένα, κρατούσε από το χέρι την Alexandra Grant, η οποία είναι καλλιτέχνις και στενή συνεργάτιδα του Reeves.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που...όσο να πεις πονηρεύτηκαν, και υπέθεσαν ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Φυσικά δεν υπήρξε κάποια δήλωση από το ζευγάρι, γεγονός που έκανε αρκετούς να βράσουν στο ζουμί τους. Εμείς έχουμε να πούμε ότι η εν λόγω κυρία που είναι 46 ετών, μας θυμίζει την Helen Mirren, χωρίς όμως να είναι η Helen Mirren.

Σε κάθε περίπτωση τους βρίσκουμε εξαιρετικά αταίριαστους, αλλά αυτή είναι η δική μας γνώμη. Και για να μη σε κρατάμε άλλο σε αγωνία, δες την παρακάτω gallery για να σου λυθούν οι απορίες.