Αυτός είναι ο αλλόκοτος, αλλά πραγματικός λόγος που η Jennifer Aniston έφτιαξε Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτός είναι ο αλλόκοτος, αλλά πραγματικός λόγος που η Jennifer Aniston έφτιαξε Instagram

Kαι φυσικά το παραδέχθηκε

Ήταν μέσα Οκτώβρη όταν η Jennifer Aniston «έκανε το μπαμ» κι εμφανίστηκε με δικό της account στα social media, και συγκεκριμένα στο Instagram. Μέσα σε 5 ώρες και 15’ απέκτησε ένα εκατομμύριο followers σπάζοντας το ρεκόρ Guinness που είχαν κάνει ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle με το δικό τους account τον περασμένο Απρίλιο.

Η πρώτη φωτογραφία της Jen δεν θα μπορούσε παρά να είναι από την αγαπημένη σειρά στην οποία συμμετείχε, «τα Φιλαράκια», μαζί με όλη την παρέα της, γιορτάζοντας τα 25 χρόνια από την πρώτη προβολή της σειράς. Στην πορεία, όμως, ήρθαν κι άλλες, κι άλλες, με τα likes και τα follows να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Το ερώτημα όμως είναι: ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η Jennifer έκανε το δικό της account; Και σου έχουμε και την απάντηση. Αρχικά να σου πούμε πως η 50χρονη ηθοποιός ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν είχε δηλώσει εμμέσως πως κάποια στιγμή θα έκανε την εμφάνισή της, η πραγματική αιτία όμως, είχε εμπορικούς σκοπούς.

Σε συνέντευξή της στον Guardian αποκάλυψε τον βασικότερο λόγο που την οδήγησε στην απόφαση αυτή. «Ο βασικότερος λόγος ήταν να προωθήσω το «The Morning Show», το οποίο έκανε πρεμιέρα την 1η Νοεμβρίου. Σκέφτηκα αν θα το έκανα αυτό. «Ο κόσμος ασχολείται ήδη με τα προσωπικά μου συνέχεια. Και θέλω να σταματήσουν. Τώρα μπορώ να επιλέξω τι θα τους δείξω», ανέφερε η Aniston και συνέχισε: «Αποφάσισα να έχω δύο κινητά. Το ένα βρίσκεται στο γραφείο μου και είναι αυτό με το οποίο μπαίνω στο Instagram. Θα το κάνω μόνο με αυτό, θα δεσμευτώ, δεν θέλω να εθιστώ».

Και από εμάς έχει ένα μπράβο για την αποφασιστική της κίνηση.