GNTM 2: Το Style on a Rush επέστρεψε και τα σχόλια στο Twitter ήταν απίθανα (photos)

Πατούλια Κατερίνα
GNTM 2: Το Style on a Rush επέστρεψε και τα σχόλια στο Twitter ήταν απίθανα (photos)

Το ‘Style on a Rush’ επέστρεψε στο GNTM αλλά τα κορίτσια δυσκολεύτηκαν πολύ

Το ‘Style on a Rush’ επέστρεψε στο φετινό GNTM, μόνο που αυτή τη φορά τα κορίτσια έπρεπε μέσα σε 15’ να μας μεταφέρουν με τις επιλογές τους σε 5 διεθνείς προορισμούς ως fashion jetsetters.

Το διπλό αβαντάζ της Ίλντας και η πίεση της δοκιμασίας οδήγησε σε αποτελέσματα αμφίβολης αισθητικής, με τις υποψήφιες να χάνονται στη μετάφραση.



Η Ίλντα ήταν αυτή που επέλεξε τον προορισμό για τον οποίο θα έπρεπε να ντυθεί κάθε κοπέλα, τον δικό της προορισμό που δεν θα μοιραζόταν με άλλο κορίτσι ενώ είχε και ένα ακόμα αβαντάζ.

Η Ίλντα επέλεξε να ντυθεί με προορισμό τo Tόκιο αλλά επέλεξε και ποια τριάδα κοριτσιών θα ντυθεί για να πάει στην Αφρική, στην Σκοτία, στη Γαλλία και στην Αμερική.

Ταυτόχρονα, η Ίλντα επέλεξε το ένα μοναδικό κορίτσι που δεν είχε το δικαίωμα να μπει στο τμήμα με τα αξεσουάρ και αυτό δεν ήταν άλλο από την Άννα!



Οι κριτές στο πλατό περίμεναν να δουν influencers και να «ταξιδέψουν» με τις τελικές εικόνες, που φωτογράφησε η Αθηνά Λιάσκου όμως δεν κατάφεραν όλα τα κορίτσια να εμπνεύσουν με τα looks τους αλλά η πρώτη έξαλλη με τα looks που είδε ήταν η Ζενεβιέβ.



Οι επόμενοι έξαλλοι ήταν οι χρήστες του Twitter.