Η πασίγνωστη ηθοποιός αρραβωνιάστηκε και το επιβεβαίωσε μόνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πασίγνωστη ηθοποιός αρραβωνιάστηκε και το επιβεβαίωσε μόνη της

Και αυτό είναι ίσως μία από τις top ειδήσεις της ημέρας

Πάνε σχεδόν δύο χρόνια από τότε που η ηθοποιός και ο κούκλος σύζυγός και πρωταγωνιστής των Avengers χώρισαν. Ήταν το καλοκαίρι του 2018, όταν το διάσημο ζευγάρι επιβεβαίωσε τον χωρισμό του, έπειτα από 9 χρόνια έγγαμου βίου, κι έναν γιο που έχουν αποκτήσει μαζί. Και μπορεί εκείνος να βρήκε πιο γρήγορα τον νέο του έρωτα και να τον παντρεύτηκε, η 42χρονη ηθοποιός μας κρατούσε το καλό για έκπληξη.

Η ηθοποιός είχε απαθανατιστεί με ένα τεράστιο δαχτυλίδι στο χέρι της, αφήνοντας προφανώς τις υπόνοιες περί αρραβώνα με τον κινηματογραφιστή αγαπημένο της Michael Barrett. Η Anna Faris είναι μαζί με τον Michael ενάμιση χρόνο περίπου, και τώρα φαίνεται πως πήρε την απόφαση για το επόμενο βήμα. Η ηθοποιός γνώρισε τον αγαπημένο της λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Chris Pratt και η κατάληξή τους φαίνεται να είναι η ιδανική.

Η Anna είπε το «ναι» και σχεδόν το επιβεβαίωσε μόνη της στους παπαράτσι. Καθώς το ζευγάρι ήταν έξω για φαγητό ένας παπαράτσι τους πλησίασε δίνοντας τα συγχαρητήριά του για τον αρραβώνα τους, τότε η Anna φυσικά απάντησε πως ευχαριστεί, επιβεβαιώνοντας έτσι την είδηση. Πέντε μήνες μετά τον γάμο του πρώην συζύγου της με την Katherine Schwarzenegger αρραβωνιάστηκε κι εκείνη και αυτό είναι η έκπληξη της ημέρας.



Photo credit: TMZ