Θα λυθεί τελικά ο γρίφος με τον θάνατο της Γιούλικας Σκαφιδά στην Παραλία; Ο Δημητρός «ομολογεί»

Κατερίνα Μπούσιου
Θα λυθεί τελικά ο γρίφος με τον θάνατο της Γιούλικας Σκαφιδά στην Παραλία; Ο Δημητρός «ομολογεί»

Πολλά τα ερωτήματα και για την αποκάλυψη για την πραγματική ταυτότητα της Μαίρης Μηνά στην Παραλία. 

Πολλές παράλληλες ιστορίες συνυπάρχουν στην Παραλία και οι περισσότερες από αυτές, καταλήγουν στη Μπέτυ Λιβανού και στον Γιώργο Νινιό. Οι φανς της σειράς έχουν μπερδευτεί με τις νέες εξελίξεις, αλλά και τη νέα πληροφορία που αφορά στον θάνατο της Αντιγόνης, την οποία υποδυόταν η Γιούλικα Σκαφιδά. Πότε και πώς θα μάθουμε την αλήθεια;

https://www.instagram.com/p/Cx7cUwnItF0/

Ο Δημητρός ομολογεί την άγνωστη σκηνή με τη μητέρα του και την Αντιγόνη

Μία σταθερά καλή πορεία στην τηλεθέαση έχει η Παραλία, τόσο για τα δεδομένα της ΕΡΤ, όσο και για τα δεδομένα γενικότερα στη φετινή και ανταγωνιστική τηλεοπτική πραγματικότητα. Μόνο που με κάποιες εξελίξεις, έχει μπερδέψει το κοινό της. Υπάρχει μία αργή πλοκή. Στο ένα επεισόδιο μας δίνουν ένα σοβαρό στοιχείο, το οποίο ωστόσο δεν έχει συνέχεια στο επόμενο.

Ποια είναι πραγματικά η Μαίρη Μηνά στην Παραλία και που θα καταλήξει η κόντρα με την Μπέτυ Λιβανού;

Χθες είχαμε μία μεγάλη αποκάλυψη. Ο Διονύσης (Αλέξανδρος Λογοθέτης) είπε στη μητέρα του Νικολίνα (Μπέτυ Λιβανού) πως η Μαίρη και ψυχολόγος του Δημητρού είναι η κόρη της Βιολέτας. Τη δολοφονία της οποίας την έχουμε δει από τη Νικολίνα σε παλαιότερο επεισόδιο. Ο γιος της φυσικά αγνοεί προς το παρόν αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια.

Ωστόσο, έχουμε παρακολουθήσει πως το μωρό της Βιολέτας είναι ο Γράντος και γιος του Δημητρού. Το Twitter/X ξεκίνησε τις υποθέσεις και προσπαθεί από χθες να λύσει τον γρίφο. Υπήρχε και άλλο μωρό; Είναι η Μαίρη;

Η σειρά έχει στοιχεία πλέον αστυνομικής περιπέτειας και υπάρχει και ο δεύτερος γρίφος σε μία ιστορία που παραλίγο και θα την ξεχνούσαμε. Ο Νικήτας (Γιώργος Μιχαλάκης) αποκάλυψε στην Νικολίνα πως ο Χάρι, βλέπει διαρκώς την Υπατία στον ύπνο του (Δανάη Μιχαλάκη) η οποία του ζητά να βρει ποιος σκότωσε τη μητέρα της Αντιγόνη. Η Μπέττυ Λιβανού θορυβήθηκε με την αποκάλυψη, αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να κάνει τίποτε για αυτό.

Στα επόμενα επεισόδια ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Δημητρός θα διηγηθεί μία άγνωστη σκηνή σε εμάς που αφορά στις τελευταίες στιγμές της Αντιγόνης, την οποία είχε υποδυθεί η Γιούλικα Σκαφιδά. Η ηθοποιός είχε αποχωρήσει από τη σειρά λόγω της εγκυμοσύνης της. Σεναριακά υποστηρίχτηκε με τον αιφνίδιο θάνατό της από ανακοπή. Υπήρχαν ωστόσο αμφιβολίες από τότε για το τι πραγματικά συνέβη.

Ο Δημητρός θα μιλήσει στoν Νικήτα (ο οποίος σε μία σπάνια στιγμή που επανέρχεται στα λογικά του θα τον επισκεφτεί στην κλινική) για τον καυγά που είχε η αγαπημένη του Αντιγόνη λίγο πριν πεθάνει, με την πεθερά της Νικολίνα. Και ίσως εκεί καταλάβουμε τι συνέβη. Προφανώς είχε καταλάβει τα μυστικά του Δημητρού και φυσικά έτσι προέκυψε από την Νικολίνα η δολοφονία της, με κάποιο δηλητήριο. Όπως έκανε άλλωστε και τους παλαιότερους φόνους.

https://www.instagram.com/p/CyLFFhaRHPH/

Αντιλαμβάνεσαι τι θα συμβεί αν αφενός αυτό ισχύει και αν αφετέρου το μάθει ο Διονύσης. Να μάθει δηλαδή πως η σύζυγός του δολοφονήθηκε από την ίδια του τη μητέρα. Αυτό θα είναι και μία κορυφαία σκηνή της σειράς.

Ωστόσο θα προλάβει ο Νικήτας να αποκαλύψει καταρχάς στον Χάρι τι ακριβώς συνέβη με την Αντιγόνη ή θα «βυθιστεί» και πάλι στη λήθη του;

Θα απογοητευτούμε ξανά, αν συμβεί το δεύτερο ενδεχόμενο.