Eurovision: 10 φωτός του εκπροσώπου της Κύπρου που θα σε κάνουν να τη δεις φέτος

Eurovision: 10 φωτός του εκπροσώπου της Κύπρου που θα σε κάνουν να τη δεις φέτος

Πρέπει να πάρεις μια βαθιά ανάσα

Λίγο πριν γίνει η επίσημη ανακοίνωση από την Κυπριακή επιτροπή για το ποιος θα την εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision, ο Γιάννης Πουλόπουλος από την Φωλιά των Κου Κου παρουσίασε τον κούκλο Ελληνοαμερικανό που επέλεξε για φέτος, μετά την Ελένη Φουρέιρα και την Τάμτα.

Ο Sandro Nicolas είναι ό,τι πιο ωραίο έχουμε δει μέχρι στιγμής στη Eurovision (θυμίζει κάτι από Κωνσταντίνο Αργυρό) και έχει εκπληκτική φωνή. Είναι Ελληνοαμερικανός, με τη μαμά του να είναι αυτή που έχει ελληνική καταγωγή, ενώ έχει γεννηθεί κι έχει μεγαλώσει στη Γερμανία.

Μάλιστα το 2018 πήγε στο γερμανικό Voice, κατορθώνοντας να φτάσει μέχρι και τον τελικό, χωρίς όμως να κερδίσει (μεγάλη αδικία θεωρούμε). Ο Sandro έκανε και τις τέσσερις καρέκλες να γυρίσουν και αυτό δεν είναι και μικρό πράγμα. Εκτός από εξωτερική ομορφιά έχει και φωνάρα, και θεωρούμε πως είναι μία πολύ καλή επιλογή αυτή για την Κύπρο.



Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο Sandro ήταν κοντά στο να εκπροσωπήσει τη Γερμανία φέτος στη Eurovision, όμως οι Κύπριοι ιθύνοντες κινήθηκαν λίγο πιο γρήγορα και κλείδωσαν τον κούκλο τραγουδιστή για φέτος. Παρακάτω θα δεις την εμφάνισή του στο Voice, αλλά και δέκα φωτό που αποδεικνύουν πόσο κούκλος είναι.