Θα δούμε τον Γιώργο Χρανιώτη στο All Star Survivor;

Θα δούμε τον Γιώργο Χρανιώτη στο All Star Survivor;

Ο ηθοποιός έδωσε τη δική του απάντηση στην απορία των θεατών.

Όταν το Survivor έκανε ξανά την εμφάνισή του το 2017, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος της επιτυχίας που θα το ακολουθούσε. Η Ελληνική τηλεόραση είχε πολλά χρόνια να δει τέτοια νούμερα στην τηλεθέαση, φτάνοντας σε σημείο να έχει καθηλώσει όλη τη χώρα στους δέκτες της για να δει τα αγωνίσματα και τους παίκτες. Εκείνο ήταν το Survivor που έφερε στο προσκήνιο τον Γιώργο Αγγελόπουλο, έναν παίκτη πίσω από τον οποίο τάχθηκε η πλειοψηφία των θεατών και που τελικά του έδωσε και το έπαθλο.

Την ίδια χρονιά ήταν που έλαβαν μεγάλη δημοσιότητα κι άλλοι παίκτες, όπως ο Γιώργος Χρανιώτης, που είχαμε ήδη αγαπήσει μέσα από επιτυχημένες σειρές της τηλεόρασης -Για μια Γυναίκα κι Ένα Αυτοκίνητο, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Οι Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα, κ.α. Στο ριάλιτι επιβίωσης ξεχώρισε για τον ήπιο χαρακτήρα του, το χιούμορ του και, φυσικά, για τη φιλία του με τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Ντάνο.

Τώρα, το όνομα του ηθοποιού ακούγεται ως υποψήφιο για το All Star κι εκείνος, όταν ερωτήθηκε, έδωσε τη δική του απάντηση:




«Δεν μπορώ να αποκλείσω πράγματα έτσι εύκολα, αλλά ξέρω ότι, αν έκανα κάτι τέτοιο, θα ήθελα να το κάνω με τον ενθουσιασμό που έκανα το πρώτο»