Η Kim Kardashian μόλις πήρε μια διάκριση που δεν περίμενες με τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian μόλις πήρε μια διάκριση που δεν περίμενες με τίποτα

Και ούτε θα το φανταζόσουν ποτέ

Είναι περίπου 10-12 χρόνια αυτά που γνωρίζουμε την Kim Kardashian και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, και όλη αυτή τη φήμη τη χρωστάνε ξεκάθαρα στη reality star και στο ροζ βίντεο που διέρρευσε με τον σύντροφό της. Η συγκεκριμένη οικογένεια έχει «χτίσει» μια απίστευτη αυτοκρατορία, η οποία όσο πάει και επεκτείνεται.

Κάθε μέλος της έχει τη δική του δουλειά και τα χρήματα που κερδίζει όλη η οικογένεια ξεπερνούν κατά πολύ τη φαντασία σου. Η Kim Kardashian όμως που «ευθύνεται» και για όλη αυτή τη φήμη είναι κάτι περισσότερο πια από τη δεύτερη κόρη της Kris Jenner και τη σύζυγο του Kanye West.

Η διάκριση που πήρε ήταν σχεδόν αναμενόμενη και νομίζουμε της ανήκει δικαιωματικά. Σύμφωνα με το περιοδικό New York Magazine η Kim Kardashian είναι στα 10 πρόσωπα που έπαιξαν τον πιο σημαντικό ρόλο την δεκαετία του 2010, και το περιοδικό μάλιστα την κατατάσσει στην πρώτη θέση αυτής της δεκάδας.

Η Kim Kardashian εκτός από social media influencer και reality star, τα δύο τελευταία χρόνια είναι και φοιτήτρια νομικής. Άλλες προσωπικότητες της δεκαετίας αναδείχθηκαν ο δημοσιογράφος Ta-Nehisi Coates, ο συνιδρυτής του Instagram Kevin Systrom, ο ακτιβιστής DeRay και η συγγραφέας Margaret Atwood.