Για τις bad hair days «κλέψε» το κόλπο της Μαίρης Συνατσάκη

Για τις bad hair days «κλέψε» το κόλπο της Μαίρης Συνατσάκη

Για να έχεις τη λύση όταν τα μαλλιά σου δε θέλουν να συνεργαστούν.

Όσο και να θέλαμε να εξαφανιστούν, οι bad hair days είναι γεγονός και τείνουν να κάνουν συχνά πυκνά την εμφάνισή τους. Πόσες φορές σου έχει τύχει να ξυπνήσεις και τα μαλλιά σου να μην είναι και στην καλύτερη κατάσταση; Αυτό που πηγαίνεις στον καθρέφτη και, ενώ δεν τα είχες αφήσει έτσι πριν κοιμηθείς, το πρωί αυτά μάλλον απέκτησαν κάποια δική τους προσωπικότητα κι έβαλαν στόχο να σου δυσκολέψουν τη ζωή;

Ε, λοιπόν, υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσεις αυτήν την κατάσταση και, μάλιστα, είναι και πάρα πολύ απλός. Συγκεκριμένα, τη λύση φαίνεται να έφερε η αγαπημένη Μαίρη Συνατσάκη.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μία σειρά από βίντεο στα stories του Instagram της, όπου μοιράστηκε τον προβληματισμό της σχετικά με την επιλογή ή όχι καπέλου με το look της. Κι αυτό ήταν που έφερε την απάντηση στις bad hair days… Το καπέλο!

Η επιλογή του συγκεκριμένου αξεσουάρ μπορεί να σώσει την κατάσταση όταν τα μαλλιά σου δεν έχουν τη διάθεση να συνεργαστούν ή όταν δεν έχεις πολύ χρόνο για να τα φτιάξεις με τον τρόπο που θες.

Δες τα βίντεο που βρίσκονται στη συνέχεια και θα δεις πόσο εύκολα μπορείς να «κλέψεις» την κατάσταση.