Η Ασημίνα του GNTM έκανε την πρώτη κοινή έξοδό της με τον νέο σύντροφο της

Η Ασημίνα του GNTM έκανε την πρώτη κοινή έξοδό της με τον νέο σύντροφο της

Που γνωρίζεις καλά

Την προηγούμενη εβδομάδα μάθαμε κάτι σχετικά με την Ασημίνα από το GNTM και την προσωπική της ζωή που μας προβλημάτισε κάπως, αφού άλλα είχαμε καταλάβει μέσα στο παιχνίδι. Η Ασημίνα τις στιγμές της επικοινωνίας έπαιρνε τηλέφωνο τον σύντροφό της Παναγιώτη, χωρίς όμως να καταφέρνει να βγάζει γραμμή. Την προηγούμενη εβδομάδα μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μάθαμε πως η παίκτρια έχει νέο σύντροφο, που μάλιστα γνωρίζεις καλά.

Ο λόγος για τον Νώντα Παπαντωνίου, πρώην σύντροφο της Ιωάννας Τούνη, που γνωρίσαμε μέσα από το My style rocks. Νώντας και Ασημίνα αποτελούν το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και το Σαββατοκύριακο έκαναν και την πρώτη τους δημόσια έξοδο.



Οι δυο τους με φίλους, αλλά και με την Άννα από το GNTM πήγαν στο κέντρο όπου εμφανίζονται οι Μέλισσες και διασκέδασαν μέχρι το πρωί. Απ’ ότι φαίνεται οι φήμες περί σχέσης επιβεβαιώνονται και η συνάντησή τους καμία από τις δύο φορές δεν ήταν τυχαία. Βέβαια μυστήριο παραμένει το πότε η Ασημίνα χώρισε με τον Παναγιώτη που καλούσε και ξανακαλούσε στο reality μοντέλων.

Μήπως δεν υπήρξε ποτέ Παναγιώτης; Ποιος ξέρει; Το σίγουρο πάντως είναι πως υπάρχει ο Νώντας στη ζωή της και υπάρχουν αποδείξεις.