Το σχόλιο της Khloe Kardashian για τον Tristan Thompson, μας έκανε να ανησυχήσουμε

Το σχόλιο της Khloe Kardashian για τον Tristan Thompson, μας έκανε να ανησυχήσουμε

Δεν πιστεύουμε να σκέφτεται την επανασύνδεση;

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson χώρισαν οριστικά. Ήταν λίγο μετά του Αγίου Βαλεντίνου πέρυσι, όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως ο μπασκετμπολίστας σύντροφός της ήταν άπιστος ξανά, και μάλιστα αυτή τη φορά με την κολλητή της αδερφής της, Jordyn Woods.

Το σκάνδαλο αυτό μονοπώλησε το ενδιαφέρον των tabloids για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ πλέον η Jordyn και η Kylie Jenner δεν είναι πλέον κολλητές. Ο Tristan Thompson προσπάθησε εμμέσως αρκετές φορές να την πλησιάσει και να ζητήσει συγχώρεση και άφεση αμαρτιών ενδεχομένως, όμως επειδή θα το έκανε και τρίτη φορά, η Khloe αποφάσισε να μην τον αφήσει να επιστρέψει και απλά να βοηθάει στην ανατροφή της κόρης τους.

Ένα πρόσφατο σχόλιο της Khloe όμως, μας έκανε να ανησυχήσουμε πως σκέφτεται ακόμη την επανασύνδεση, και απλά δεν έχει πάρει ακόμη ίσως την τελική απόφαση. Κάποιος φαν σχολίασε στη reality star: «Εύχομαι ο Tristan να μην τα είχε κάνει μαντάρα. Εκείνος και η Khloe έδειχναν τόσο ευτυχισμένοι και χαριτωμένοι μαζί».

Η Khloe φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο αυτό το tweet, κι ενώ περιμέναμε πως θα πει κάτι που θα μας χαροποιούσε, όπως το ότι δεν άξιζε, δεν τη σεβάστηκε κλπ, εκείνη συμφώνησε με τη φαν γράφοντας: «Το ίδιο εύχομαι κι εγώ babe. Μεγαλώνουμε μαζί την κόρη μας όμως μέχρι στιγμής και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Είναι δύσκολο να είσαι χωρισμένος και να μεγαλώνεις με κάποιον από απόσταση το παιδί σου. Σέβομαι και συμπονώ όλους τους γονείς που το κάνουν αυτό».

Και ενώ το δεύτερο σκέλος της απάντησής της ήταν πολύ καλό, κάπως περίεργο μας ήρθε το γεγονός πως κι εκείνη ήλπιζε και ευχόταν να είναι μαζί με τον Tristan και να μην την είχε απατήσει. Μα δεν θα μάθει ποτέ από τα λάθη της;