Κάτι δεν πάει καλά: Η ημερομηνία χωρισμού του ζευγαριού δεν είναι αυτή που νόμιζες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κάτι δεν πάει καλά: Η ημερομηνία χωρισμού του ζευγαριού δεν είναι αυτή που νόμιζες

Τι συμβαίνει με τα δικαστικά έγγραφα;

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο Hollywood με αυτόν τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού. Και αν μόλις πριν από μερικά 24ωρα η star «έσπασε τη σιωπή» της κι έκανε το πρώτο της post στο Instagram αφήνοντας ένα αλλόκοτο και αινιγματικό quote, σήμερα τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα. Πριν από μερικές εβδομάδες μάθαμε για τον χωρισμό του ζευγαριού, ο οποίος στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν από τον ηθοποιό στα τέλη Νοέμβρη, έφερε ως ημερομηνία χωρισμού την 8η Ιουλίου 2019.

Αυτό βέβαια ήταν κάτι που παραξένεψε πολλούς, αφού στο ενδιάμεσο διάστημα το ζευγάρι συνέχιζε να κάνει κοινές εμφανίσεις. Το ίδιο έκπληκτη βέβαια ήταν και η star η οποία στα δικά της έγγραφα που κατέθεσε τις προάλλες έγραφε ως ημερομηνία την 22α Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως όταν η Chrishell Hartley είδε πως ο πρώην σύζυγός της είχε καταχωρημένη ημερομηνία προ τριών μηνών, σοκαρίστηκε πολύ.



Το ίδιο συνέβη και με τους φίλους του Justin και της Chrishell, οι οποίοι δεν γνώριζαν πως έχουν χωρίσει από τον Ιούλιο. Φυσικά όλοι αναρωτιούνται με πρώτη και καλύτερη τη star για ποιον λόγο τα δικά του χαρτιά γράφουν 8 Ιουλίου και τόσους μήνες κυκλοφορούν μαζί σαν ζευγάρι.

Τι έχει συμβεί που δεν γνωρίζουμε; Και που δεν γνωρίζει και η ίδια η Chrishell; Σύμφωνα με το TMZ πάντως εκείνη στην αίτηση διαζυγίου ζητά από τον Justin να πληρώσει τις αμοιβές του δικηγόρου της και τη συζυγική υποστήριξη και εκείνος αρνείται. Μυστήριο αυτός ο χωρισμός και το διαζύγιο.

Υπομονή μέχρι το επόμενο update!